Şimdi Ara

Hangi Sigarayı İçiyorsunuz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazen de sobranie
  • ben beyaz ve boşluk filtre tercih ediyorum halk dilinde parliament filtre diye geçiyor

ağır seviyorsan: winston dark blue 15 tl
    biraz daha hafifi : winston deep blue 15 tl
  • master88 M kullanıcısına yanıt
    hocam ince de baya kesiyor benim m arkadaşlardan içemeyen oluyordu ağır falan diye hatta. sanırım sıkı sarım ya da onun gibi bir şey yok ince ama uzun gidiyor bir de. 10 numara sigara ama bence en iyisi tütün kullanmak
  • Winston slender, kent drange blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanks55

ben beyaz ve boşluk filtre tercih ediyorum halk dilinde parliament filtre diye geçiyor

ağır seviyorsan: winston dark blue 15 tl
    biraz daha hafifi : winston deep blue 15 tl
    Cevap için teşekkürler .winston dark blue ile winston deep blue ince sigaramı ?
    ince sigaralar sanki daha hızlı bitio sanki daha çok içiriyo geliyo bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

Winston slender, kent drange blue
    hocam winston slender hangisi ?
    paketin üstünde ne yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

hocam ince de baya kesiyor benim m arkadaşlardan içemeyen oluyordu ağır falan diye hatta. sanırım sıkı sarım ya da onun gibi bir şey yok ince ama uzun gidiyor bir de. 10 numara sigara ama bence en iyisi tütün kullanmak
    hocam ince sigara daha hızlı bitmesi lazım değil mi daha çok içirir gibi geliyo bana .siz camel gray içiodunuz demi ?
  • Winston Slender bana göre en iyi fiyat-performans sigarası.
  • Arada sırada içtiğim için Djarum Black. 10 paket almıştım onu bitiriyorum.
    Düzenli içtiğim zamanlar Camel Black-Brown.
  • Kısa parliament içiyorum , geçen arkadaşın ikramı ile tekel 2000 mavi kısa denedim , güzel gibiydi . Tadı yakın sayılır
  • Chester navy blue. Ucuz diye buna geçmiştim sonra alışkanlık yaptı fena değil bence kalitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 22 Mayıs 2020; 19:12:37 >
  • camel deepblue al
  • 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    Hocam, bunlar satılıyor mu hala? Nereden alıyorsun ?
  • akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt
    Bizim burda avm de tobacco var hocam orda arkadaşım var istediğimden fazla getirtip ayırıyo gelen sigara 3 güne bitiyo zaten çoğu zaman normalde gidip bulamıyosun
  • Eskiden Captain Black vardı. Tadı sanırım çikolatalıydı. Hala satılıyor mu bilmiyorum.
  • Parliament Night Blue-Uzun
  • Marlbro double mix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 23 Mayıs 2020; 3:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master88

Cevap için teşekkürler .winston dark blue ile winston deep blue ince sigaramı ?
    ince sigaralar sanki daha hızlı bitio sanki daha çok içiriyo geliyo bana

Alıntıları Göster
    İnce değil normal filtre denemeni öneririrm
  • master88 M kullanıcısına yanıt
    hocam tütünü daha sıkı olduğu için sorun olmuyor normal sigaradan farkı yok. camel slander gray içiyordum evet. gayet kesiyor da doyuruyor da. al dene pişman olmazsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.