Şimdi Ara

Hangi sistem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi sistemi alsam karar veremedim oynaycağım oyunlar gta 5 bf4 farcry 4 v.b..
    lütfen eğer başka sistem önerirsenizde tutarı 1700 tl olmasın en fazla 1600 küsür olsun lütfen şimdiden teşekkürler ..
    Hepsiburada dan topladığım sistemdeki anakart diğer iki sistemdeki anakartlardan çok daha iyi ısı göstergesi kapasitör soğutucusu, 4 ram slotu sli desteği v.s özelliklerle diğer iki anakarttan çok daha iyi..ama ekran kartını mini itx seçtim çünkü ucuz olduğu için ama tek fanlı olduğu için ses çıkarmasından korkuyorum..

Hangi sistem ? Hangi sistem ? Hangi sistem ?
     Hangi sistem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaPc123 -- 29 Temmuz 2015; 10:23:08 >

• uppp
  • bakan yokmuu ??
  • UstaPc123 U kullanıcısına yanıt
    Dostum Ben sana alternatif önereyim sinerjiden
    Msi b85m-e45 anakart
    İ5 4460 işlemci
    Sapphire r9 280 ekran kartı
    Kingston hyperx fury 8 gb ram
    Toplamda 1631,04 lira ediyor eğer ekran kartını ille gtx 960 yapmak istersen anakartı msi h81m pro vd modeli yap 20 lira daha ucuz, hepsiburadada galax gtx 960 750 lira civarı yine 1700 liranın altında bir fiyat çıkıyor.

Edit sinerjide kingston hyperx xmp 8 gb ram tekrar stokta gözüküyor onu alman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytug25 -- 29 Temmuz 2015; 12:07:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.