Şimdi Ara

Hangi Sıvı Soğutma Sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasadaki fanların gürültüsünden kurtulup sıvı soğutmaya geçmep istiyorum ama nerden kaliteli,ucuz ve hangi parçaların gerektiğini bilmiyorum...Bana bi yardımcı olurmusunuz.....Mesela set halindemi satılıyo tek tek mi hiç bilmiyorum....bildiğiniz satan bir yer varsa internet sitesi olur başka bir yer olur farketmez...(Fireball.com'a baktım )

• Dükkanıma bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Dükkanıma bakabilirsin

Çok sağol ilgilendiğin için ama seninkiler 2. cel bi problem çıkarsa derdimi anlatabileceğimi sanmıyorum...kişisel değil yani hem 0 ürün olursa daha iyi olur benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: drogba94

quote:

Dükkanıma bakabilirsin

Çok sağol ilgilendiğin için ama seninkiler 2. cel bi problem çıkarsa derdimi anlatabileceğimi sanmıyorum...kişisel değil yani hem 0 ürün olursa daha iyi olur benim için

Anladım hocam. Sadece pompa elektronik ama sıkıntısız çalışıyor. Diğerlerinde herhangi bir sıkıntı yok olamazda zaten mekanik birşey değil hiç biri. Bu sitede de bir çok referansım var daha öncede malzeme sattım ama tabi karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpcole -- 6 Aralık 2012; 0:21:18 >

• sıvı soğutucuda radyotör ün fanı yok mu o ses yapmıyormu ki
  • quote:

quote:

quote:

Dükkanıma bakabilirsin

Anladım hocam. Sadece pompa elektronik ama sıkıntısız çalışıyor. Diğerlerinde herhangi bir sıkıntı yok olamazda zaten mekanik birşey değil hiç biri. Bu sitede de bir çok referansım var daha öncede malzeme sattım ama tabi karar sizin

yok olay güvensizlik değil :) yani yeni bir parça alırsınya paketi açarsın sevinirsin falan,bozuk çıksa bile değiştirme imkanın olur ondan bahsediyorum ben :)...bildiğin bi site yada işte sıfır eşya satan birini tanıyosan burdan yazarsan çok daha iyi olur yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

sıvı soğutucuda radyotör ün fanı yok mu o ses yapmıyormu ki

radyatörmü? motormu? bence sadece ses motordan çıkar
  • Malesef hocam bildiğim fireballdan başka site yok :( Bende yurtdışından aldım bi kaç parçayı zamanında
  • quote:

quote:

şu arkadaki radyotör değilmi.. üstünde 3 adet fan var ben o fanların sesinden bahsediyorum.

• quote:

quote:

quote:

şu arkadaki radyotör değilmi.. üstünde 3 adet fan var ben o fanların sesinden bahsediyorum.

evet radyatör o ama o fanları çıkarılıp takılabiliyor....Ben 3 değilde 1 tane takarım yada kontrolcuye bağlar devirlerini azaltırım ses sıkıntısıda olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.