Şimdi Ara

Hangi sogutucu daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• core contac tada mantıklı bir seçim olacaktır.
  • birkaç bi şey daha alıcam işlemci soğutucusuyla beraber.Hepsini aynı anda alıyım diye düsündüm. Ancak vatanda sunbeam satılmıyor. bu nedenle fiyat olarak uygun vatanda bunu buldum. Termaltakele işlemciyi kaç ghz'e çıkarabilirim acaba? herhangi bir test varsa koyarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-gaia-sd1283-gaia-sd1283-intel-lga77511561366-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51606

Vatan dan alacaksan bunu öneririm.
    Fiyatına göre iyi performans verir.

3 tane ısı borusu var önerdiğinin. Termaltake'in modelinde ise 4 tane var. Bu konularda pek bilgim yok ama dikkat etmemişsindir belki diye soruyorum. emin misin daha iyi performans vereceğinden?

• Gaia da 3x8 mm ısı borusu
    Contac 21 de 4x6 mm ısı borusu

Contac 21 9 cm fanlı
    Gaia 12 cm fanlı, alüminyum kanatları sayıca fazla ve daha geniş yüzeye sahip.
    Gaia nın rakibi Contac 30 modelidir.

Ben daha iyi olanı önerdim, alıp almamak sana kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 27 Haziran 2012; 20:58:10 >
  • quote:

Gaia da 3x8 mm ısı borusu
    Contac 21 de 4x6 mm ısı borusu

Contac 21 9 cm fanlı
    Gaia 12 cm fanlı, alüminyum kanatları sayıca fazla ve daha geniş yüzeye sahip.
    Gaia nın rakibi Contac 30 modelidir.

Ben daha iyi olanı önerdim, alıp almamak sana kalmış...

Bilgilendirdiğin için çok sağol. Vatanda bulunması da iyi oldu. önerdiğn modeli almaya karar verdim zaten aralarında pek bi fiyat farkı yok. Bir sorum daha olucak kasa olarak Asus Vento a9 kullanıyorum. Gaia 12 cm fanlı olan model acaba kasama sığar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Bu markalardan hangisi daha iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sığacağını sanıyorum.
    Sen yine de emin olmak için anakarttan kasa yan kapağına kadar olan kısmı ölç.
    Airduct falan varsa zaten çıkartman gerekiyor.
  • quote:

Sığacağını sanıyorum.
    Sen yine de emin olmak için anakarttan kasa yan kapağına kadar olan kısmı ölç.
    Airduct falan varsa zaten çıkartman gerekiyor.

Kasanın yan tarafında herhangi bir şey yok zaten. Almadan önce de kasayı ölçerim. Sıkıntı olmaz heralde sığma konusunda
  • Yardımlarınız için sağolun bu arada
  • İnşallah, çünkü 92 mm ve 120 mm fanlı soğutucular arasında ses ve performans bakımından fark oluyor.
  • quote:

İnşallah, çünkü 92 mm ve 120 mm fanlı soğutucular arasında ses ve performans bakımından fark oluyor.

kasayı ölçtüm yaklaşık 19-20 cm. Gaia'nın boyu 16 cm yazılı. Sığar herhalde
  • Rahatlıkla sığar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.