Merhaba Çok uzun süredir bu konulara uzağım araştırmaya vaktim olmadı sizden yardım almaya geldim lenovo ideapad 3 81Y4 modelini kullanmaktayım. 512 gb Ssd olduğu için artık yetersiz gelmeye başladı ram ve Ssd alacağım ancak bilgisayarı açıp baktığımda Ssd normalde gördüklerimden çok daha ufak bu laptop özelinde nasıl bir Ssd almalıyız? buna kıyasla uzun olan Ssd leri bu laptop a takamaz mıyız? bir de ram olarak ne almalıyım desteğinizi rica ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEANT -- 14 Şubat 2024; 20:13:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi SSD almalıyım Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ramaxel 8 GB Ddr4 3200 Mhz Ram Notebook Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
Son fotoğraftaki alan 2.5'' ssd yuvası mı tam anlamadım bağlantı parçalarını göremedim.
Eğer oraya 2.5'' ssd olursa hiç m2 ssd le uğraşma oraya bir tane 1tb 2.5'' ssd tak geç bence.
Oradaki plakayı söküp resmini atar mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikForm -- 14 Şubat 2024; 20:39:28 >
-
-
Upgrading Lenovo IdeaPad Gaming 3 Laptop. Memory and Add HDD. (youtube.com)
Bu videoya göre plakanın altında alan var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X