Şimdi Ara

HANGİ SUV....? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mokka'yi da lsiteye eklemenizi önermekle birlikte , Kia sportage benim favorim!
  • fiyat Aralığı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark.com' un yorumuyla Tiguan çarşı-pazar için iyi bir crossover (SUV değil)
    4x4 olmadıktan sonra ne anlamı var bu arabaların, yakıt problem değilse KUGA, performans problem değilse XV alınır. Gerisi yalan dolan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli SUV?benzin istasyonun var herhalde arkadaşım.

• Hiç bir benzinli SUV Asx dışında 10 lıtreden aşağı yakmaz.bir çoğunda 10 lıtrenin üstünde görülür.katalog verileriyle araba alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Tiguan 1.4 160 hp DSG 0-100 8.9 sn,ayrıca ortalama yakıt tüketimi 7.1/100 km. DSG 6 ileri yağlı tip sorunsuz olan versiyon. Bence KUGA'dan tasarım olarak ve yakıt olarak çok daha güzel. Kuganın artısı 4x4 olması,4x2 olmasına rağmen tiguan yol tutuşu çok iyi. 2 yıldır tiguan kullanıcısıyım herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim parasının arabasıdır.

desege 0-100 8,9 saniyede cık arabamı sana veririm. yakıt konusunda 7,1 lt insanları kandırmayın kullanan herkes tiguanın s.arası bile 9 lt den asagı düşmediğini bilir. vw kullanınca benzin tüketimiyle birlikte başka seylerde tükeniyor...
  • Tiguan'a da bir binin karar vermeden derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pimbo

quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Tiguan 1.4 160 hp DSG 0-100 8.9 sn,ayrıca ortalama yakıt tüketimi 7.1/100 km. DSG 6 ileri yağlı tip sorunsuz olan versiyon. Bence KUGA'dan tasarım olarak ve yakıt olarak çok daha güzel. Kuganın artısı 4x4 olması,4x2 olmasına rağmen tiguan yol tutuşu çok iyi. 2 yıldır tiguan kullanıcısıyım herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim parasının arabasıdır.

desege 0-100 8,9 saniyede cık arabamı sana veririm. yakıt konusunda 7,1 lt insanları kandırmayın kullanan herkes tiguanın s.arası bile 9 lt den asagı düşmediğini bilir. vw kullanınca benzin tüketimiyle birlikte başka seylerde tükeniyor...

Selamlar ben verileri vw sitesinden bakarak yazdım. Tabiki tüketimde fabrika verisini tutturmak zordur ancak sakin kullanımda gayet +0,5 veya +1 lt civarı yakalamak mümkün. 2 yıl kullandım şehirlerarası yasal hız sınırları içinde 9 lt/100 km hiç yakmadı.
     HANGİ SUV....?

• Eskiden bu sinifta qq dan başka bişey yoktu mantar gibi patladi.

Onumuzdeki yillarda ise 4x4 mpvlerin revacta olacagini dusunuyorum.g3rci dunyada zaten revacta ama turkiye bi 10 yil geriden gidiyor su turbo motorlar olmasa hala sacma sedanlara biniyor olurduk vergi sisteminden dolayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Hiç bir benzinli SUV Asx dışında 10 lıtreden aşağı yakmaz.bir çoğunda 10 lıtrenin üstünde görülür.katalog verileriyle araba alınmaz.

Yalana bak.

Bu karda kişta 25 km ortalama hizla 9.7 yakiyorum Saf sehirici .arabayida sikiştirarak kullanirim .

Yilda 12 bin yaptigim icin np isyerim 4 km zaten dizel alsamda 7 in altina duşmez kisa mesafelerde motor sogukken kullandigimdan.arkadaşimda bir onceki kasa focus var yine c max diger arkadaşimda.ayni yakiyorlar.

• SizFocusu yada cmaxi SUV mu sanıyorsunuz.yada SUV deyınce ne anlıyorsunuz?laflarınıza dıkkat edın.nezaket sınırlarını aşmayın.kimseyi yalancılıkla suçlamak haddiniz de değil hakkınızda.fikrınızı söylersınız.ısteyen alır istemeyen almaz.hepsı o.

• Çoğu kişi Kuga önermiş ama fiyatları 78 binden başlıyor. O da manuel ve en boş versiyonu... Adam 65-75 arası otmatik istiyorum diyor?

Benim tavsiyem KIA Sportage 1.6 Otomatik 135PS Concept Plus modelidir. Resmi fiyatı 76 bin lira ama bir miktar indirim olur diye tahmin ediyorum. Sportage bence tasarım bakımından SUVlar içerisinde en güzeli... (Bu versiyonda sunroof var diye biliyorum?)

Bekleme imkanınız varsa ix35'in yeni kasasının da (Tuscon) tasarımı çok güzel.

HANGİ SUV....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 25 Şubat 2015; 0:48:30 >

• ikisi arasından Kuga mantıklı fakat üstteki bazı modelleri de değerlendirmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy

Ben Nissan qq 1,2 benzinli tercih ettim bikaç güne teslim alıyorum..

Hangi donanimi aldiniz, birde otomatik mi ?

• Rengar Bot kullanıcısına yanıt
    1,2 skypack x-tronic, w-key donanım aldım.. renk beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy

1,2 skypack x-tronic, w-key donanım aldım.. renk beyaz

Hayirli olsun, bende x-trail ppp x-tronic kullanicisiyim. Ben aractan memnun kaldim umarim sizde memnun kalirsiniz.

• Rengar Bot kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler..

İnşallah sorunsuz binmek kısmet olur.. Hepimize kazasız sürüşler..
    Saygılar.
  • Nissan az yakar duruyor.1.2 motor öyle olmali herhalde.kugada çok kasli duruyor ama yakıtta beni perişan eder gibi duruyor.gelde çık işin içinden..

• Cowboy hayırlı olsun.allah kaza bela göstermesin insallah.

• 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    Yok valla emrecim keşke olsada bu kadar dusunmesem.limit dediğim kadar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.