Şimdi Ara

Hangi SUV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
30.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizel motorlar yasaklanmaya/üretilmemeye doğru gidiyor. Peki benzinli olarak hangi suv tercih edilmeli??
  • Bence fiyat performans olarak en iyi model 124 binlik 1.0 dsg Karoq.

1.0 suv olmaz demeyin golf ile belki aynı ağırlıkta bilemedin 50 kg ağırdır. İsteyen araştırsın. Bu fark da zaten iki insan binince değişen bir rakam.

Performansı gayet yeterli ve ekonomik olacağı düşüncesindeyim.

Fiyatlar yeni açıklandı. İsteyen bakabilir forumda da konusu var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

dizel motorlar yasaklanmaya/üretilmemeye doğru gidiyor. Peki benzinli olarak hangi suv tercih edilmeli??

Kesinlikle ateca

tsi act motorlar otomatik silindir kapatması var. Gerektiğinde silindirleri açıyor. Zaten 100 kilometrede 5.3 yakıyor. Bizzat denedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Kuga unutulmuş. Dizeller arasında zirveye oynar bence f/p olarak.

Kesinlikle

• Yolda 20000 km yapan biri için dizel mi benzin li Suv mu

• 2 haftadır çoğunu incelemiş olarak.

kadjar : fp
    tiguan : kalite
    kuga : ticari iç mekan
    qasqai : her şeyden biraz var. ama fiyatları son dönemde gereksiz arttı.. artı iç mekanı küçük
    ateca : en kötü fp
    tuscon / sportage : aşırı bol donanım, güzel dış görünüm, fakat altan alta bir kalitesizlik + benzin canavarı
    crv : paran varsa alınabilecek en mantıklı seçeneklerden, dizel otm + geniş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 27 Şubat 2018; 23:12:8 >
  • Suv;Subaru Forester 4x4 👑

2 çeker,yüksek otomobi; kangoo,caddy,doblo da aynı işi görür.

• qq fp ikinci el olarak üzmez aküleri sıkıntılı,kısa mesafe yol yapıosamız eksoz tıkandığı için yolda bırakır

3008 yakışıklı ikinci elde buda üzmez bence , trim sesi ve geri manevralarda rahatsız eden balata sesi , gaz pedalından gelen titreme başlıca şikayetleri

tiguen bence en başarılı olanları içinde yüksek fiyatı ve çok yakması şikayetleri

karoq donanım fakiri ikinci elde zorlar motor su eksiltme,yakıt deposundan gelen çalkalanma sesi, bilinen şikayetleri

tuscon çok yakar şanzıman ısınıma problemi var

kadjar qq ikiz kardeşi bence qq daha mantıklı

ateca benim gibi spor olsun yol tutuşu olsun az yaksın diosan alınır ikinci elde zorlar ön yolcu airbag izi belli oluo bu tarz şikayetleri var

ikinci eli düşünen arkadaşalar için 3008 veya qq öneririm piyasası olan araçlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkandoygun -- 9 Aralık 2018; 14:33:25 >
  • Suv diye satılan önden çeker araçlar yerden biraz yükseltilmiş, biraz şişirilmiş otomobildir.

Suv dediğin aracın arazi kabiliyeti olur dolayısı ile 4x4 olması gerekir. Şu anda Türkiye'de satılan araçlar içinde fiyat performans olarak başarılı olan suv araçlar Jeep Renage, Subaru Xv ve Subaru Forester diyebilirim.

Suv araç alacak olsam benim tercihim kesinlikle Subaru Forester Xt olur. Arazi kabiliyeti, otoyol konforu, performans hepsini bir arada sunuyor.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    forester iyi güzelde alıcak arkadaş önce 350 bin lirayı gözden çıkaracak sonra 2000 motorun vergisini ödeme (5150 tl) göze alıcak sonra yedek parçasını düşüncek sıkıcı iç dizaynınada her bindiğinde katlanacak ikinci elde satmak için 50 bin zarar etcek belki daha fazla yani yerden yüksek bir araç alcam die bunların hepsine katlanacakca güzel tabi ben almam aldırmam şahsen benim fikrim kesinlikle yatırım tavsiyesi deildir 😂😂

• Tiguan bana göre bu sınıfta en iyisi sonra 3008 gelir.

Ardından Tucson(çok kaliteli olmasada donanımı ve tipi güzel)

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    ne kadar yakıcak die bir derdin yoksa 14 tsı veya 2000 tdı tadından yenmez konfor kalite hepsi var araçta 1.6 tdı hariç performansı güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkandoygun -- 9 Aralık 2018; 14:29:49 >
  • gurkandoygun G kullanıcısına yanıt
    2 mesaj üstte 2.0 240 hp Forester Xt'nin fiyatı ve vergisi yüksek deyip 2000 tdi önermeniz ilginç olmuş.

• Bunlar SUV değil,Crossover...

Seçim yapmak zor Tıguan,Tucson,Pejo 3008 arasından biri olabilir

• Bunlar SUV değil Crossover

Seçim yapmak zor Tıguan,Tucson veya Pejo 3008 arasından biri olabilir

• Ssangyong kyron bakıyorum bu aralar. Clio parasına mercedes motor şansıman 4x4 gerçek suv alıyorsunuz:) yakışıklı olsun derseniz rexton var. Elde patlarmı bilmem. Zaten değerini kaybetmiş kaybedeceği kadar diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne sacma bir konu yahu; Bir konu açayım amaci olmasin millet tartışan olsun ben prim yapayım. Forum Donanımhaber kardeşler kıraathanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 9 Aralık 2018; 18:47:47 >
  • SUV'un gercegi yalancısı olmaz. Segmentleri olur.

A-SUV, B-SUV, C-SUV, D-SUV, E-SUV... gibi

Her ne hikmetse ulkemizde D-SUV 4x4 olanlar haricini cok bilmis otomobil duayenleri SUV olarak kabul etmiyor

O zaman "sedan" arabalarinda D sinifi olanlari haric sedan kabul etmeyelim

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    arakadaşın yazdığına istinaden yazdım güzel araç evet alırmıyım hayır. ama subarı ve tiguen arasında kalsam tiguen 4 çekerini alırım daha yakışıklı performanta kesinlikle üzmez

daha önceki yazımda da belirttim tiguen pahalı bir araç olduğunu gözden kaçırmış olabilirsiniz

• X-Trail en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.