Şimdi Ara

Hangi SUV tercih etmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı mesajlar sonrası bazı güncellemeler yaptık.

Bütçe: 130.000 TL (140.000 TL'ye kadar çıkılabilir)
    Yakıt : Tercihen Dizel (az yakan benzinli olabilir)
    Motor : Tercihen 2000 cc, (2500 cc'ye kadar çıkılabilir)
    Vites : Kesinlikle otomatik
    Kullanım Yeri : Şehir içi / otoyol (4x4 olmasa da olur)

Şu anda bakılan araçlar

Audi Q5
    Volvo XC 60
    Land Rover Freelander II 2.2 TD4
    Mercedes GLK 250 CDI

İlk Mesaj

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir araç almayı düşünüyorum. Ötv, euro kur artışı vs ötürü fiyatlar uçmuş durumda.

Bütçe olarak 130.000 TL ile başladım. Bulamayacağımı düşünerek 180.000 TL seviyelerine çıkardım.

Biraz araştırma yaptım bu fiyata temiz denilebilecek

180.000 TL civarı

2010 model Audi Q7
    2010 model BMW X5
    2013 model Mercedes GLK 220
    2013 Model Q5

150.000 TL civarı

2012 model Audi Q5
    2012 model BMW X3
    2011 model Jeep Grand Chreroke
    2012 model Volvo XC 60

Buluyorum. Q3 ve Jeep Compass'te düşünebilirim.

Kısacası bana verdiğim fiyatın hakkını verecek model tavsiyelerini bekliyorum. Başka marka ve modellerde olabilir.

Şubat ayından sonra kredi kullanımı %50 ile sınırlandırılacak ben peşin alacağım için acaba beklesem fiyatlarda düşme olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecevik -- 15 Ocak 2014; 22:33:05 >

• Hepside sınıflarının lideri.Yıllık 5 bine yakın vergi, otopark problemi yoksa x5 veyahut q7 o paranın hakkını verir. landrover evoque'ye de bi göz atın derim.Compass euroncap ten 2 yıldız aldı.onu eleyin direk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q3 ve jeep compass de seçenekler içindeyse Subaru forester ve mazda cx-5'e de göz atın derim... Ama aday listeye bakılırsa prestijde önemli o yüzden önerdiğim araçlar ne derece işinizi görür bilemiyorum...
  • Teşekkür ederim Compass listeden çıkardım. Evoque'ler tek kapı olduğu için düşünmüyorum.
  • Tek dezavantajı motor hacminden dolayı vergisi olsa da Mercedes GLK 220 diyorum ben. Tasarımı, stili, şıklığı ile beni çok cezbediyor
  • Bence içlerinde en güzel duran (bana göre) grand cherokee dir. O seçeneklerde Q5 ve X3 e zaten bakmam. Aynı seçenekler arasında kalsam bana daha yakın geldiğinden X5 ile grand cherokee arasında seçim yapardım. Q7 bana hitap eden bir araç değil

• Şubat-Mart civarı XC60'ın yeni 2.0 lt motoru çıkacak. Performans-tüketim-donanım ve güvenlik olarak parasının karşılığını en iyi verecek araçlardan biri olacağını düşünmekteyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ SUV U SEÇMELİYİM?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecevik

Teşekkür ederim Compass listeden çıkardım. Evoque'ler tek kapı olduğu için düşünmüyorum.

4 kapi evoque de var ama ben q7 oneriyorum. Cok kral araba.

• Forester Turbo 2.0 AWD CVT 127.000
  •  Hangi SUV tercih etmeliyim.
  • Ben sizin önerileriniz arasından seçim yapacak olsam Q7 yi seçerdim, bir o kadar şık ve cezbedici.
  • 180 bin bütçe, dh linç timi

1- Evoque
    2- diğerleri..
  • 2009 civarı Range Rover'da bulunabilir o bütçeyle.
  • Bu yazdığınız modellerden biraz daha pahalı olacak ama ben biraz daha zorlayıp gerçek bir SUV almanızı tavsiye ederim
    Land Cruiser yada Prado
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Hangi SUV tercih etmeliyim.

Bence içi çok kötü,bir soğukluk,bi ruhsuzluk var bir de kalitesiz duruyor bilmem siz ne düşünüyorsunuz ama renkler zevkler tartışılmıyor tabi
  • jdmworks kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim, özellikle direksiyon simidi çok itici..
  • Piyasa önemliyse X5 değilse mercedes glk derim içlerinden en iyisi bence x5 dir buda net ama vergi vs. sıkıntı olurssa bir alt katmana geçmek gerekirse kesinlikle volvo xc60 alın.
  • Range Rover Sport olabilir aslında.Km temizlik kriterlerinde sonuçlar zayıflar.Evoque yeni temiz bulunabilir.Ben olsam Q7 almazdım çünkü çok var piyasada 2 - 3 sene önce tadı vardı ama piyasada çoğaldıkça anlamını yitiriyor.

X5 de olabilir.Donanımlı modelini bulursanız çok iyi olur
  • Öncelikle tüm öneriler için teşekkür ederim. Q7 ve X5 banada en iyi seçimler olarak geliyor fakat diğerlerinde daha üst model alabilirken 3 senelik araç almak zorunda kalıyoruz ve temiz kullanılmış olanı bulmak gerekecek.

İşte olduğum için çok fazla inceleme şansım yok fakat eve gittiğimde ayrıntılı olarak inceleyip sizlere bir kısım sorular sorabilirim. Çok teşekkürler tekrardan.
  • Q7 bazı kişilere kaba gelebilir. Ben ona kaba demiyorumda sert bi araba diyorum. Suv katagorisinde Q7 vazgeçilmezim açıkçası. Ah bide o Q7 deki iç tasarımı az daha güzel yapsalar. Arabanın ön ızgaraları yeter :)

Ben AUDİ Q7 diyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.