Şimdi Ara

Hangi tableti seçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar çok karasız kaldım hangisin seçmeliyim

http://www.bimeks.com.tr/urun/121230/sony-sgpt113tr-s.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/121511/asus-eee-pad-tf101g.aspx#specs

özellikle bu 2 si ancak bu da olabillir http://www.bimeks.com.tr/urun/119964/turkcell-samsung-p7500-galaxy-tablet-10-1--siyah-.aspx

En kötü Vodafon Smart tab 10

Tableti alma sebebim HD film izlemek internetten Hd video seyretmek uygulamarı raha çalıştırsın yeter.Şarj süresinde önemli

• Asus Eee Pad TF101G öneririm 2. sıradaki
  • peki neden ASUS neden SONY değil
  • fikri olan vcar mı ?
  • vodafone smart tab 10 bu yazdığın tabletlere 10 basar bence bir aya yakındır kullanıyorum ne takılma ne reset hiçbir sorunum olmadı hatta buradakileri okuyup şaşırıyorum. Ben sana smart tab 10'u öneririm. Hem fiyat hem işlemci hem grafik işlemci olarak bunlardan üstün. ZTE üretimi bir ürün bu. Zte avrupada peynir ekmek gibi satılan sorunsuz cihazların üreticisi. Yakında 4.0 ICS güncellemeside gelir. Zaten sorun yaşayan arkadaşların çoğu android ve linux işletim sistemlerine yabancı olanlar kullanmayı bilmedikleri için sorun yaşıyorlar. biraz araştırsalar çok güzel faydalanacaklar tabletten ama tembellik ver. Hd video filmleri sorunsuz izliyorum. gta3 fifa2012 pes2012 falan aklına gelebilecek tüm oyunları sorunsuz oynuyorum. 16 gb bide micro sd cart aldım hafıza şimdi 32gb :D Film izleme için Moboplayer var onu kullanmanı tavsiye ederim. izlediğim videoların çözünürlükleri hiç değişmez. her zman full hd 1920X1200 dür. Daha takılmaya rastlamadım. Alırsan hemde bu uygun fiyata hiç ğişman olmayacağın bi cihaz. Asus tableti denedim galaxy tabletide denedim. Smart tab 10 la farkları olmadığı gibi ekran parlaklığı tab 10da daha iyi ve parlak dene yan yana getir bak. İnş. yardımcı olabilmişimdir. Bence önce smart tab 10 ara eğer bulamazsan en kötü ihtimal bu cihazları al ;)

• işte sony kullananların yorumu

''Sony SGPT113TR/S
    SONY VAIO S 16GB WiFi + 3G SIYAH
    Değerlendirme **
    Yorum: tt 18.01.2012

1 kişi beğendi

''cihaz çok ergonomik ancak içeriği çok zayıf. Birçok markada ofis programı ücretsiz yüklü iken bu cihazda yok, dahası doc. to go,quickoffice programlarını indiremiyorsunuz. çünkü; cihazla uyumlu değil, yani iş hayatında kullanamayacağınız bir ürün. İnternet üzerinden film izlemesi sıkıntılı. Ancak bu cihazla alakalı değil işlemciler tüm tabletlerde aynı. Söylendiği gibi çok hızlı film izlenmiyor. Bataryası sürekli kullanımda 3 saat. Bu da tüm tabletlerde aşağı yukarı aynı. Tanıtım ve reklamdaki bilgilere inanmayın. Yani tablet idialı olsada kullanıcısı olarak söylüyorum emsallerinin gerisinde. Alalı 25 gün olduimkanım olsa iade eder yerine samsung tab 8.9'' alırdım. Hatta tablet almazdım internet harici bir işe yaramıyor.''

• bu fiyatı gözden çıkardıktan sonra neden ipad almıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.