quote:Orjinalden alıntı: To die oylamada gs geçmiş ama herkes fener demiş burda çoğunluk söyleyipte fenerlileri ezmek istemiyoruz bırak eğlensin çoluk çocuk
quote:Orjinalden alıntı: Carnige quote:Orjinalden alıntı: To die oylamada gs geçmiş ama herkes fener demiş burda çoğunluk söyleyipte fenerlileri ezmek istemiyoruz bırak eğlensin çoluk çocuk ok
ikinci sınıf bir kupa, ama olsun biz 1 numaralı olanı alacağız, bana sakın süper kupa falan demeyin, tek maçtan dolayı en uyduruk takımlar bile o kupayı alabiliyor,
quote:Orjinalden alıntı: emreturr ikinci sınıf bir kupa, ama olsun biz 1 numaralı olanı alacağız, bana sakın süper kupa falan demeyin, tek maçtan dolayı en uyduruk takımlar bile o kupayı alabiliyor, Onun için fener o uyduruk takımlar kadar olamadı ve alamadı o kupayı dimi ?_? Alıcaz demekle olmuyor bu işler kardeş
quote:Orjinalden alıntı: _HURMACI_ quote:Orjinalden alıntı: emreturr ikinci sınıf bir kupa, ama olsun biz 1 numaralı olanı alacağız, bana sakın süper kupa falan demeyin, tek maçtan dolayı en uyduruk takımlar bile o kupayı alabiliyor, Onun için fener o uyduruk takımlar kadar olamadı ve alamadı o kupayı dimi ?_? Alıcaz demekle olmuyor bu işler kardeş güzel giydirdin cevabı
quote:Orjinalden alıntı: Carnige quote:Orjinalden alıntı: To die oylamada gs geçmiş ama herkes fener demiş burda çoğunluk söyleyipte fenerlileri ezmek istemiyoruz bırak eğlensin çoluk çocuk şiddetle katılıyorum
quote:Orjinalden alıntı: _HURMACI_ Ama bu rüya değil, Gerçek quote:Orjinalden alıntı: emreturr anca ps ile elde edersiniz