Şimdi Ara

Hangi Tank Nereden Vurulmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, özellikle tier-10 tankların ve KV-5' in en zayıf noktaları konusunda genel bir bilgi rica edelim. Hangi tank neresinden en çok hasarı alır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanlıay -- 9 Haziran 2012; 22:07:09 >

• Buradan hepsini izleyebilirsin.http://www.youtube.com/watch?v=4HjOZcP8e4Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 10 Haziran 2012; 1:00:15 >
  • mirtankovda bir eklenti var tanklardaki atış noktalarını gösteriyor onu indirirsen iyi olur ben öyle öğrenmiştm
  • Kv-5 in önündeki zırbırtılar dikkatıni çekmiştir. Ön zırhta silindir şeklinde biri küçük biri büyük önden ve yan açılıysan her zaman onlara sık çünkü yan zırhıda fena değil açılıyken sektirebilir hem delipte damage yapamadığın çok fazla oluyor. Tam yanına geldiysen yanın arkasına motor bölümüne sallarsın

Tier 10larda ise iş değişiyor her 10da bulunan ön zırhın alt bölümü o kadar ince değil 225mm ortalama delmesi olan topla is-7nin altını delemiyorum mesela ama yandan her türlü deliyorum bunun gibi topunun delmesi çok iyi değilse her zaman yanlarından saldır yada çok yakına gelirsen tarrettedeki gözlem kuleleri gibi her zaman deleceğin şeylere ateş et (T110nun gözlem kulesi hayvan gibi mesela her yerden vurursun). Eğer topunun delmesi iyise hepsinin ön alt zırh zayıf oradan delebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 10 Haziran 2012; 4:59:26 >
  • özellikle t95'i merak ediyorum. bi maçta farklı yerlere 5 atış yapmama rağmen en ufak hasar verememiştim. bir de şu mirtankov eklentisi dediğini şey her tankın ayrı ayrı atış noktalarını gösteriyor mu? öyleyse çok iyiymiş.
  • http://mirtankov.com/weakspots/5535-hitzones-world-of-tanks.html
    buradan hitzoneyi indirdim. içinden res adlı bir klasör, onun içinde de vehicles adlı bir klasöe çıktı. onun altında da ülke isimleri olan klasörler var.
    Bu modu çalıştırmak için bu klasörleri nereye atmak lazım?
    resmod ve res klasörleri içinde atmayı denemediğim yer kalmadı. Jimbo crosshair kullanıyordum onunla bu ikisi bir arada çalışmıyormu acab?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

özellikle t95'i merak ediyorum. bi maçta farklı yerlere 5 atış yapmama rağmen en ufak hasar verememiştim. bir de şu mirtankov eklentisi dediğini şey her tankın ayrı ayrı atış noktalarını gösteriyor mu? öyleyse çok iyiymiş.

T95i 750küsür maç yaptım tiger2yle bir kere önden delemedim (225mm ortalama delmesi var topumun). Gözlem kuleleri var üstünde oralardan vurabiliyorsun önden ama t95in üstüne üstüne gidip gözlem kulelerini rahat vurabilecek kadar yaklaşmak hayalden başka birşey değil O yüzden iyi yerleşmiş bir t95 gördüğünde yolunu değiştirmeni tavsiye ederim.

Bence eklentiyle uğraşmak gereksiz arkadaşın verdiği youtube linkini bir kaç defa izleyin zaten her ırkın tanklarının genelde zayıf olduğu bölgeler var oynadıkça alışırsınız iyice...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.