Şimdi Ara

hangi telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben telefon almaya karar verdim ama 4 seçenek arasında kaldım

lg g3 -32 gb

lg g flex (tasarım dışında konuşursanız sevinirim)

zenfone 2 - 32 gb

zenfone 2 selfie - 32 gb

fiyat önemli değil hangisi kullanım ve özellik olarak daha iyi fikir verir misiniz?

• G3'te malumunuz kasa çatlama sorunu, g fkexte de sd 810dan dolayı ısınma sorunu varmış galiba. Kullanıcısı pek olmadığından yorum yapmam pek doğru değil aslında. Belki memnun olanlar da çıkıp söylemiyorlardır. Ben olsam garantici davranıp zen2 alırdım herhalde. Ama sorun yaşamayacağımı bilsem kesinlikle flex 2 alırdım. O tasarım eskimez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol kardeşim ısınma sorunu yok arkadaş aldı aklıma girdi haliyle çok film izlediğim için ama 16 gb lık olanını bulabiliyorum 2 gb ram var orda geriledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz0734

saol kardeşim ısınma sorunu yok arkadaş aldı aklıma girdi haliyle çok film izlediğim için ama 16 gb lık olanını bulabiliyorum 2 gb ram var orda geriledim

Haklısınız, dediğim gibi her şeyin çok memnun edeni de nefret ettireni de vardır. 32likleri 3 gb ram var ama onu da bulmak zor ben de aramıştım. Çok sorun teşkil eder mi bilemem ama içiniz rahat madem alın gitsin diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. ben de bu ara benzer modelleri araştırıyordum ki bu konuya rastladım. o halde size şunu sorayım: 3 gb ram'li 32 gb'lık lg g3 mü, yoksa 2 gb ram'li 16 gb'lık lg g flex 2 mi? sizce hangisi tercih edilmeli?
  • g flex
  • Alcatraz0734 A kullanıcısına yanıt
    g3 alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.