Bildirim
hangi telefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
G3'te malumunuz kasa çatlama sorunu, g fkexte de sd 810dan dolayı ısınma sorunu varmış galiba. Kullanıcısı pek olmadığından yorum yapmam pek doğru değil aslında. Belki memnun olanlar da çıkıp söylemiyorlardır. Ben olsam garantici davranıp zen2 alırdım herhalde. Ama sorun yaşamayacağımı bilsem kesinlikle flex 2 alırdım. O tasarım eskimez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
saol kardeşim ısınma sorunu yok arkadaş aldı aklıma girdi haliyle çok film izlediğim için ama 16 gb lık olanını bulabiliyorum 2 gb ram var orda geriledim -
quote:
Orijinalden alıntı: Alcatraz0734
saol kardeşim ısınma sorunu yok arkadaş aldı aklıma girdi haliyle çok film izlediğim için ama 16 gb lık olanını bulabiliyorum 2 gb ram var orda geriledim
Haklısınız, dediğim gibi her şeyin çok memnun edeni de nefret ettireni de vardır. 32likleri 3 gb ram var ama onu da bulmak zor ben de aramıştım. Çok sorun teşkil eder mi bilemem ama içiniz rahat madem alın gitsin diyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba. ben de bu ara benzer modelleri araştırıyordum ki bu konuya rastladım. o halde size şunu sorayım: 3 gb ram'li 32 gb'lık lg g3 mü, yoksa 2 gb ram'li 16 gb'lık lg g flex 2 mi? sizce hangisi tercih edilmeli? -
g flex -
g3 alın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asker telefonu internetli
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- samsung türkiye garantili ne demek
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X