Şimdi Ara

hangi telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftaya telefon alacaım ama kafam çok karışık.Daha önce samsung ve windows phone kullandım.İos u merak ediyorum bu yüzden iphone 6 almaya karar vermiştim ama teşhir ürününü görünce gözüme nedense küçük göründü , plus ise çok büyük :/ Bu durum kafamı karıştırdı aklımda 3 telefon var . İphone 6 , g3 ve note 3 . Sizce hangisini almalıyım ? İphone 6 da pil çok büyümediği için şarj konusunda pek iyi değilmiş.G3 veya note 3 ün şarj durumları nasıl ? Andoid g3 veya note 3 de kasmalara yol açar mı ?

• G3, Note 3'ü döver.
  • Peki pil konusunda nasıl acaba ? 3g açıkken 1 gün çıkarır mı ?
  • Hepsi iyi cihazlar.eğer pil senin icin önemliyse evet iphone 6 yı elemelisin.note 3 önermiyorum çunku samsungun kullandığı touchwiz arayüzü 6 ay veya 1 yıl gibi kısa bi sürede kasmalara başlıyor yada takılmalara.lg g3 arayüzü biraz karışık gelebilir ama bunun sorun olacağını düşünmüyorum ama sen yinede almadan önce incele onun haricinde hızlı ve stabil bir arayüzü var donanimsal olarakta yarı yolda bırakmaz.lg g3 öneriyorum.Bu arada yakın zamanda note 4 piyasaya girecek onuda bekleyebilirsin.ama ben bu üçü arasında lg g3 öneriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felicitaaa

Peki pil konusunda nasıl acaba ? 3g açıkken 1 gün çıkarır mı ?

Bir günden kasıt evden çıkıp eve dönene kadarsa 1 günü çıkarır.

Tabi kullanıma bağlı. Çok fazla oyun oynayıp, çok fazla film izlemek vs. düşürür bu süreyi ama sanırım siz telefonu bu işler için kullanmıyorsunuz.
  • Aslında ios u denemek çok istiyordum fakat 6 yı görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım daha büyük sanıyordum.Açıkcası o kadar parayı o ekrana vermek ne kadar doğru bilemiyorum :/ plus ise note 3 den biraz daha uzun sanırım ve benim ellerim küçüktür kullanım açısından sorun olur diye düşünüyorum :/ daha önce s3 kullanımıstım ve telefon birden kendini kapatıp açılmamıştı telefonun ölümü deniyormuş.G3 veya note 3 de böyle sorunlar olabilir mi ?
  • felicitaaa F kullanıcısına yanıt
    Yok olmaz .ios bencede en iyi sistem ama iphone 6 daki bükülme ve şarz süresinden dolayı alınmaz bence.iphone 6 nin büyüklüğüne takılmayın.4.7 inç çokta küçük deil.ama dediğim gibi en iyi sistem kesinlikle iostur

• G2 iyidir

• G3 al bence.
  • G3 al bak keyfine süper cihaz 1 kez bile pişman etmedi beni.
  • G3 ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.