Şimdi Ara

Hangi telefonu almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum kafamda birkaç seçenek var bi yardım etseniz

a) Sony Xperia Z1
    b) Meizu Mx4
    c) HTC E8
    d) Lg Nexus 5
    E) Lg G2-3

Oyun çok oynarım. Video da önemli bi de hızlı olması önemli hangisini almalıyım bi el atsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CesurŞirin -- 24 Ocak 2015; 22:43:29 >

• Bi yardım etseydiniz ya .s
  • G3ten sakın hocam,g2 de sil listede nexus 5 varsa. Xperia z1 e bakma bile derim. Benim tavsiyem ya nexus 5 yada meizu mx4 tür. Fakat meizu mx4 çözünürlük ve performans bakımından nexus 5 ten daha iyidir. Üstelik büyük ekranda oyun deneyimi daha hoş olacaktır. Fakat nexus 5 arayüzde 60fps sabittir seridir. Gerçi meizu mx4 te flymeos ile çok çok iyi bir iş çıkarmış durumda. Üstelik daha ucuz. Ben tercihimi mx4 ten yana yapardım. Bu arada lütfen başlığı düzeltin,içerikle alakalı bir şey yapın. İnsanlar çok acil bişi sanmasın. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun hocam çevremdeki herkesten bu yanıtı aldım yakın zamanda almayı düşünüyorum ama pek piyasada görünmüyo alabileceğim bi site mağaza biliyor musunuz ?
  • Xperia Z1 olmaz, donanımına göre pahalı. Z2 belki.
    Nexus 5 ide eleyelim. 2300mh pil nedir sık kullanımda 2.5-3.5 saat? Sırf pili yüzünden vazgeçilebilir,yazımın sonunu bekleyin.
    LG G2 ve G3 serisinide size uymayan cihazlar arasına alalım. Oyun performansı açısından problem olabilir G2 ve G3te.

Meizu MX4. Tek kelimeyle "mükemmel". Gerek tasarımı gerek donanımı gerekse Flymeos ile, MX4 harika bir telefon. Malesef ki telefonu sadece digitalmarket.com.tr den satın alabiliyoruz.
    Açıklanana göre teknoloji mağazalarına gelmesi 3-4 ayı bulacak.

Meizu olmazsa..
    HTC E8 harika bir alternatif. M8in plastik kasalısı işte anlayın artık.

Edit yanlış yazılan yerler düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 24 Ocak 2015; 23:06:12 >
  • İçlerinde en yenisi Türkiye pazarına giren bilindik marka itibariyle HTC E8, İşlemci olarakta G3 ile aynı işlemci var Snapdragon 801 Ac. Kamera konusunda da iyi. Oyunlarda, videolarda üzmez seni

LG G3 ekranı biraz daha büyük ve 2K. Ama ısınma sorunu var bu nedenle uzun süre oyun oynadığında bu ısıyı fazlasıyla hissetmen yüksek olasılık.

Meizu MX4 daha yeni geldi, kullanıcı yorumlarını bekle derim dün satışa çıktı. İstanbul'da oturuyorsan PERPA Ticaret Merkezi'ne metrobüs ile ulaşabilirsin. Cihazı kendinde orada bakıp gözlemleyebilirsin.

Güncelleme açısından bakacak olursak Nexus 5 tüm cihazlardan önde bu konuda. Saf Android olması ve Snapdragon 800 işlemci ile o da seni oyunlarda üzmez ama 2300 mAh batarya günü çıkarmana yetmeyebilir oyun ve video açısından. Ama dediğim gibi Android sürüm güncellemeleri açısından bu telefon diğerlerinden ayrılır 1-1,5 yıl daha güncelleme alır bence.

Sony Z1 içlerinde tasarım olarak bence en sırıtan model. En önemli avantajı suya karşı dayanıklı olması. Bunda da Snapdragon 800 işlemci var ama bence Sony Z1 bu dönemde pek tercih edilmemeli, Z2 hem tasarım hem de donanım olarak daha iyi.

• E8 derim ben.

• aklımda z1 vardı ama verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Meizu almayı düşünüyorum artık. Olmazsa htc ye yönelcem. Kırıkkalede oturuyorum yani 2-3 ay beklemem gerekiyo. İnternete güvenemiyorum pek. Çok saolun paylaşımlar için
  • Fiyatına göre en iyisi g2 ile mx4 bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ascd

G3ten sakın hocam,g2 de sil listede nexus 5 varsa. Xperia z1 e bakma bile derim. Benim tavsiyem ya nexus 5 yada meizu mx4 tür. Fakat meizu mx4 çözünürlük ve performans bakımından nexus 5 ten daha iyidir. Üstelik büyük ekranda oyun deneyimi daha hoş olacaktır. Fakat nexus 5 arayüzde 60fps sabittir seridir. Gerçi meizu mx4 te flymeos ile çok çok iyi bir iş çıkarmış durumda. Üstelik daha ucuz. Ben tercihimi mx4 ten yana yapardım. Bu arada lütfen başlığı düzeltin,içerikle alakalı bir şey yapın. İnsanlar çok acil bişi sanmasın. Saygılar

G2 yi neden elediniz? Bnde çokk oyun oynarım ve nette dolaşırım, telefon arıyorum. G7 ile G22 yi buldum ama ikiside sorunlu cihaz G2 de ekran sorunu yaşayan çok. G7 her elefonda farklı paanel varmış güvenilecek gibi değil.

• Tabi ki Meizu MX4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu bence 2-3 aya en cok konusulan bir telefon olacak simdiden bile baya soz ettirdi kendinden inciciler artik yeni replik yapmali sat meizu al gibisinden

• quote:

Orijinalden alıntı: captainkale

Meizu bence 2-3 aya en cok konusulan bir telefon olacak simdiden bile baya soz ettirdi kendinden inciciler artik yeni replik yapmali sat meizu al gibisinden

bi ara sat diskavri al olayı vardı şimdi sat meizu mx4 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

G3ten sakın hocam,g2 de sil listede nexus 5 varsa. Xperia z1 e bakma bile derim. Benim tavsiyem ya nexus 5 yada meizu mx4 tür. Fakat meizu mx4 çözünürlük ve performans bakımından nexus 5 ten daha iyidir. Üstelik büyük ekranda oyun deneyimi daha hoş olacaktır. Fakat nexus 5 arayüzde 60fps sabittir seridir. Gerçi meizu mx4 te flymeos ile çok çok iyi bir iş çıkarmış durumda. Üstelik daha ucuz. Ben tercihimi mx4 ten yana yapardım. Bu arada lütfen başlığı düzeltin,içerikle alakalı bir şey yapın. İnsanlar çok acil bişi sanmasın. Saygılar

G2 yi neden elediniz? Bnde çokk oyun oynarım ve nette dolaşırım, telefon arıyorum. G7 ile G22 yi buldum ama ikiside sorunlu cihaz G2 de ekran sorunu yaşayan çok. G7 her elefonda farklı paanel varmış güvenilecek gibi değil.

Malzeme kalitesi,kamerası ve arayüzü dolayısıyla g2 yi eledim hocam. Şahsen g2 arayüzü flashtv de satılan android telefon arayüzü gibi düşünüyorum. Ve evet ekran sorunu yaşayan çok,g7 de önermem,günümüz standartlarında yavaş kalan bir cihaz. Şuan 1000tl bandında mx4 e rakip göremiyorum. Tabii ki benim şahsi fikrim.
    Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: captainkale

aklımda z1 vardı ama verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Meizu almayı düşünüyorum artık. Olmazsa htc ye yönelcem. Kırıkkalede oturuyorum yani 2-3 ay beklemem gerekiyo. İnternete güvenemiyorum pek. Çok saolun paylaşımlar için

Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Normalde internete güvenebilirsiniz 21.yüzyılda teknoloji çağındayız güvenilir sitelerde sorun yaşamazsınız fakat bende digitalmarketten kargoyu tercih etmeyeceğim. Gidip elden alacağım,zopo ile çok fazla güven sarsıldı şirkete. Elden nakit para ile kendi ellerimle alırım ancak

• Kullanmadığınız telefonu önermemenizi tavsiye ederim. Aynı fiyat aralığında xperia Z2, Lg g2/32 veya one e8 i öneririm. Meizu önermeme sebebim uyuz tuş dizilimi zıvanadan çıkmış kaydırma hamleleri geç gelecek güncellemeler. Elden ayrı çözünürlük ve buna bağlı sıkıntılar olabilir. Deneme şansı buldum çoğunu meizu kullanmadım önermiyorum o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Kullanmadığınız telefonu önermemenizi tavsiye ederim. Aynı fiyat aralığında xperia Z2, Lg g2/32 veya one e8 i öneririm. Meizu önermeme sebebim uyuz tuş dizilimi zıvanadan çıkmış kaydırma hamleleri geç gelecek güncellemeler. Elden ayrı çözünürlük ve buna bağlı sıkıntılar olabilir. Deneme şansı buldum çoğunu meizu kullanmadım önermiyorum o yüzden

Hocam o home tusu 2-3 gun icinde alisilacak kaydirmalar var cozunurlukte de bence ust seviye ama gelecek guncellestirmeleri bilemem ama ciktigi andan itibaren 2 milyon on siparis alan bir telefondn bahsediyoruz

• Mx4 ya da e8 bence

• quote:

Kullanmadığınız telefonu önermemenizi tavsiye ederim. Aynı fiyat aralığında xperia Z2, Lg g2/32 veya one e8 i öneririm. Meizu önermeme sebebim uyuz tuş dizilimi zıvanadan çıkmış kaydırma hamleleri geç gelecek güncellemeler. Elden ayrı çözünürlük ve buna bağlı sıkıntılar olabilir. Deneme şansı buldum çoğunu meizu kullanmadım önermiyorum o yüzden

Elden ayri cozunurluk derken ne kastettiginizi anlamadim?eğer 15:9 olan ekran oranindan bahsediyorsaniz soyleyeyim tutusu gayet ergonomik bir cihaz,ben kullandim ve kismetse yakinda bende alacagim. Tus dediginiz kisim kullaniciya baglidir,siz uyuz oldunuz,baskasinin hosuna gider. Keza cogunluk begeniyor. Cihaz 2 ay sonra Lollipop guncellemesi alacak,gec ama gelecek. Ustelik suan ki yazilimi stabilite olarak gayet yeterli. Bahsettiginiz telefonlarin hepsini bende kullandım. Fakat kabul edilmeli ki bir yerden sonra para cihazin ekranin donanimina değil,sony-lg markasina gidiyor. Türkiyeyi ablukaya alip tekelleşmiş firma yüzünden insanimiz bir telefon icin en az 2000tl yi gozden cikarip,hala sorun yaşıyor,parasıyla rezil oluyor. Ve bahsettiğiniz cihazlar yüksek fiyat bandinda olmasına rağmen performans babında mx4 e rakip değiller. Youtube de lg g3 vs meizu mx4 hız testi videoları,iphone 6+ vs meizu mx4 hız testi videoları mevcut,hepsinde mx4 önde. Sentetik test seneryolarında da durum aynı mx4 dünya birincisi. Bütün bunların hepsi uydurmaca diyemeyiz,demek ki cihaz gerçekten kaliteli. Türk toplumu olarak içine düştüğümüz önyargı girdabından kurtulun lütfen,"kullanmadığım telefon" demeyin gidin kullanın,denemesi bedava. Ne kadar rekabet,o kadar faydadır,meizu pazara iyi bir modelle iyi bir zamanda girdi,umarım lg-samsung-apple gibi firmalar bu durumdan pay çıkarır.

• quote:

quote:

Elden ayri cozunurluk derken ne kastettiginizi anlamadim?eğer 15:9 olan ekran oranindan bahsediyorsaniz soyleyeyim tutusu gayet ergonomik bir cihaz,ben kullandim ve kismetse yakinda bende alacagim. Tus dediginiz kisim kullaniciya baglidir,siz uyuz oldunuz,baskasinin hosuna gider. Keza cogunluk begeniyor. Cihaz 2 ay sonra Lollipop guncellemesi alacak,gec ama gelecek. Ustelik suan ki yazilimi stabilite olarak gayet yeterli. Bahsettiginiz telefonlarin hepsini bende kullandım. Fakat kabul edilmeli ki bir yerden sonra para cihazin ekranin donanimina değil,sony-lg markasina gidiyor. Türkiyeyi ablukaya alip tekelleşmiş firma yüzünden insanimiz bir telefon icin en az 2000tl yi gozden cikarip,hala sorun yaşıyor,parasıyla rezil oluyor. Ve bahsettiğiniz cihazlar yüksek fiyat bandinda olmasına rağmen performans babında mx4 e rakip değiller. Youtube de lg g3 vs meizu mx4 hız testi videoları,iphone 6+ vs meizu mx4 hız testi videoları mevcut,hepsinde mx4 önde. Sentetik test seneryolarında da durum aynı mx4 dünya birincisi. Bütün bunların hepsi uydurmaca diyemeyiz,demek ki cihaz gerçekten kaliteli. Türk toplumu olarak içine düştüğümüz önyargı girdabından kurtulun lütfen,"kullanmadığım telefon" demeyin gidin kullanın,denemesi bedava. Ne kadar rekabet,o kadar faydadır,meizu pazara iyi bir modelle iyi bir zamanda girdi,umarım lg-samsung-apple gibi firmalar bu durumdan pay çıkarır.

Her kelimene katiliyorum hocam bence alinmasi gereken bir telefon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.