Şimdi Ara

Hangi Telefonu almalıyım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaqqeR
    Hayırlı olsun!! 1 aydır arastırıyorum galaxy S'e kafamı koydum bu seferde arkadaş çevrem kamera flaşı olmayan telefonmu alınır o paraya bide samsung diorlar aklım karıştı walla :(

1yıl önce belki nokia diyebilirdim ama simdiki telefonum yani Wave 2 den aonra kesinlikle samsung
  • quote:

Hayırlı olsun!! 1 aydır arastırıyorum galaxy S'e kafamı koydum bu seferde arkadaş çevrem kamera flaşı olmayan telefonmu alınır o paraya bide samsung diorlar aklım karıştı walla :(

arkadaslarin seni kiskaniyo bence :) galaxy s kiskanilmayacak gibi degil cunku , sen arkadaslarina bakma :)
  • Garanti önemli değilse lg optimus 2x 1300 TL almanızı öneririm.
    Garanti önemliyse Htc Desire veya Galaxy S almanızı öneririm.Htc desire Hd çok pahalı.O fiyata lg optimus 2x alınır üste para kalır.
    Galaxy S vatanbilgisayarda 2 gün önce indirim ile 1000 TL idi.İndirim bekleyebilirsiniz.Telefon sonuçta uzun süre değiştirmiyoruz.Ben xperia neo bekliyorum.Açılıp kapanan n73'üm olmasına rağmen bekliyorum.
    Multimedya kamera müzik önemliyse xperia neo.Yok performans önemliyse galaxy S(kamerasında flash bile yok.)
    Ayrıca xperia arc'ın ön kamerası yok.

Galaxy S ilk çıktığında 3 tuş problemi turkcel reklamı felan mevcuttu.O yüzden ben almaktan vazgeçtim.
    http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s-i9000/ Burada 983 TL.Aceleniz varsa galaxy s alacaksanız burayı tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Nisan 2011; 21:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

arkadaslarin seni kiskaniyo bence :) galaxy s kiskanilmayacak gibi degil cunku , sen arkadaslarina bakma :)

Birde milletin kafasında en iyi telefon nokia ve Iphone dur mantığı var ne yazıkki telefondan anlamıyıp konuşan çok kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Birde milletin kafasında en iyi telefon nokia ve Iphone dur mantığı var ne yazıkki telefondan anlamıyıp konuşan çok kişi var.

Kıskanma felanda deil nokia dedimmi ses çıkmıyor arkadaştan bende nokia kullanıyorum şu an ve N8 alcaktım ilk başlarda araştırdım felan Galaxy S'in daha üstün olduğunu öğrendim.. Ama arkadaş bu samsung wifii starı kullanmış zamanında memnun kalmamış şimdide böyle diyor o kadar para vermek çokmuş alırsam pişman olurmuşum kamerada flaş olmayan telefona verilmezmiş felan filan walla bi acaip oldum artık ne yapcağımı şaşırdım açıkçası!!

• quote:

Kıskanma felanda deil nokia dedimmi ses çıkmıyor arkadaştan bende nokia kullanıyorum şu an ve N8 alcaktım ilk başlarda araştırdım felan Galaxy S'in daha üstün olduğunu öğrendim.. Ama arkadaş bu samsung wifii starı kullanmış zamanında memnun kalmamış şimdide böyle diyor o kadar para vermek çokmuş alırsam pişman olurmuşum kamerada flaş olmayan telefona verilmezmiş felan filan walla bi acaip oldum artık ne yapcağımı şaşırdım açıkçası!!

Nokia N8 kameradan ibaret.Kamera harici hiç bir özelliği yok :D
    Galaxy S bir kere android işletim sistemiyle yeterince fark atar n8 e .
    Onu geçelim1 ghz işlemci 512 mb ram.n8 de ne var? 680 mhz işlemci 256 mb ram.Dediğim gibi 12 mp kamera xenon flash harici bişey yok telefonda.
    n8'den biraz daha düşük motorola xt720 var.8 mp kamera xenon flash.En azından android ve fiyatı daha ucuz.

2 tel arasında kalsaydım kesinlikle galaxy s yi seçerdim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.