Bildirim
HANGİ TELEFONU ALMALIYIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence şuanda dünyanın en iyi telefonu Htc One m8 ve Iphone 6 dır.
İkisinden birini al.Ama imkanın varsa Iphone6
Android kullanan birçok program var ve bankacılık işlemlerinde güven vermiyor. -
M8 5S den çok daha iyidir.Z2 de bakılabilir.Sense arayüzüne İos kadar stabildir,birde o 5S bataryası bitirir insani. https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=cg0xVKXBDczjaM74grAH&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3DUdkEPIO9ki0&cd=1&ved=0CCkQuAIwAA&usg=AFQjCNFCUnRrA7u54kf3VKLW4uRPXlJ9QA Burada M8 tokatliyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Htc m8 var bulursam kafa kafaya 5s ile direk takas ederim. Isınamadım bi telefona. İphone kullanmışlığın varsa bulaşma androide. İp6 da m8 de bence buyuk ekran ile gereksiz oldu. Kullanım daha stabil değil. Erkek adamın cepte taşıyacağı ideal boyut 5 ve 5s dir.
Androidin reklam dolu uygulamalrını, çözemediğim rehber sorunuda cabası.
Htc konu aç bakan yok iphonea aç yardım yağıyor. Htc hiç düşünme derim yinede sen bilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
M8 almayı düşünüyorum akakçe deki sitelerden almak ne kadar mantıklıdır. Yani cihazlarda sıkıntı olabilir mi çünkü 1700-1800 arası fiyata bulmak mümkün. 2200 veremem sonuçta. O tarz sitelerden tel alıp kullanan arkadaşlar var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: satıcı12
Android kullanan birçok program var ve bankacılık işlemlerinde güven vermiyor.
:D
M8 ve I6 dünyanın en iyi telefonları :D :D :D :D
bi dakka
:D :D :D
4mp kameralı 2600bataryalı M8 ile 6 saatte şarjı biten I6 en iyi telefonlar?
:D :D
Şuanda dünyanın en iyi telefonları, Oneplus one, Galaxy Note 4 ve Xperia Z3'tür.
Sadece hız testi değil, ram, batarya, ekran, ses, dayanıklılık ve kamera ile telefon değerlendirmesi yapılır. Evet M8 çok az biraz daha hızlı çünkü içinde hiçbirşey yok, stock android'le geliyor neredeyse :) -
quote:
Orijinalden alıntı: revision
quote:
bi dakka
Şuanda dünyanın en iyi telefonları, Oneplus one, Galaxy Note 4 ve Xperia Z3'tür.
Sadece hız testi değil, ram, batarya, ekran, ses, dayanıklılık ve kamera ile telefon değerlendirmesi yapılır. Evet M8 çok az biraz daha hızlı çünkü içinde hiçbirşey yok, stock android'le geliyor neredeyse :)
Kardeşim benim için önemli olan tasarımdır.
İşlemcisi 1 tık fazla daha iyi olsa yarım saniye geç girse hiç farketmezsin.
Bırak bu fanboy ayaklarını
-
quote:
quote:
quote:
bi dakka
Sadece hız testi değil, ram, batarya, ekran, ses, dayanıklılık ve kamera ile telefon değerlendirmesi yapılır. Evet M8 çok az biraz daha hızlı çünkü içinde hiçbirşey yok, stock android'le geliyor neredeyse :)
Ezbere konuşma bence. m7 kullanıcısıyım, m8'i kötüleyince birden sony samsung falan mı fanboyu oldum? ezber ezber ezber
Benim için tasarım önemli diyorsun da m8'in tasarımı gayet kötü. telefon büyüklüğüne göre ekran küçük. alttaki htc yazısı gereksiz bir fazlalık. m7'nin şıklığının yanına yaklaşamıyor.
ayrıca işlemci falan hikaye. 4mp kamera ile 20mp kamera arasında 1 tık diyorsan ne diyim...
birkaç ezberci fanboy dışında Iphone 6 ve 6+'nın tasarımının çok kötü olduğunu bir çok kişi söylüyor. Azınlıktasınız. Eskide kaldı o htc, iphone tasarımı güzel zamanları...
Ayrıca cümle içinde kendin de kullandın: "benim için" diyorsun.
Tamam senin için m8 süper olsun ama "dünyanın en iyi telefonları iphone 6 ve m8 demek kadar kalitesiz bir cümle olamaz".
-
tasrım kısıye gore degısır,kalkıp bırıde ben alcatelın tasarımlarına hastayım dunyanın en ıyısı o dese o zaman haklımı olacak?
hee desenkı benım tasarımları en cok hosuma gıden cıhazlar 5s ve m8 ıkısınden bırını alacagım hangısı desen ayrı sonradan en ıyı ılan etmıssın,z2 bıle m8 den ıyıyken o butcede z3 hıc soyleıyorum bıle,paranın karsılıgında ne aldıgına sana ne verıldıgıne bakarsan aslın m8 ve 5s belkıde dunyanın en zayıf fp sıne sahıp cıhazlarıdır bence. -
Yazılım açısından İphone ile hiç bi telefonu kıyaslayamazsın ama tasarım olarak m8 bi adım önde -
quote:
quote:
quote:
quote:
bi dakka
Ezbere konuşma bence. m7 kullanıcısıyım, m8'i kötüleyince birden sony samsung falan mı fanboyu oldum? ezber ezber ezber
Benim için tasarım önemli diyorsun da m8'in tasarımı gayet kötü. telefon büyüklüğüne göre ekran küçük. alttaki htc yazısı gereksiz bir fazlalık. m7'nin şıklığının yanına yaklaşamıyor.
ayrıca işlemci falan hikaye. 4mp kamera ile 20mp kamera arasında 1 tık diyorsan ne diyim...
birkaç ezberci fanboy dışında Iphone 6 ve 6+'nın tasarımının çok kötü olduğunu bir çok kişi söylüyor. Azınlıktasınız. Eskide kaldı o htc, iphone tasarımı güzel zamanları...
Ayrıca cümle içinde kendin de kullandın: "benim için" diyorsun.
Tamam senin için m8 süper olsun ama "dünyanın en iyi telefonları iphone 6 ve m8 demek kadar kalitesiz bir cümle olamaz".
Hala mp bakıp kameraları kıyaslıyorsunuZ.
Sensörune bakar.
Ayrıca kamera kıyaslamalarına bakarsan çok daha iyi ve doğru cevaplar alabilirsin.
-
Z3 varken m8e en iyi demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk telefonum htc diamond wp telefondu çok memnundum androıd çıktı htc sensation 4G aldım ondanda memnundum samsun galaxy s4 aldım açıkçası hıc memnun kalmadım su an sıkısık durumdayım ucuz olsun diye lumia 620 aldım ve inanamadım açıkçası Windows 8.1 geldikten sonra çok çok çok iyi oldu Windows telefonlar bence seceneklerın arasına lumia serilerinden birkaç tane daha ekle derim inan pişman olmazsın ha ıllakı bu ıkı telefondan bırını alıcam dersen kesınlıkle one m8 derim htc den pısman olunmaz o kadar soyleyım sensation su an brıck oldu sınava calıstıgımdan dolayı ugrasmak ıstemedım yoksa o telefon benı 2-3 yıl daha gotururdu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X