Şimdi Ara

Hangi Telefonu Seçmeliyim? 1500 Lira Bütçe (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle iyi günlerde kullanın telefonunuzu. Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ön kamera çok önemli değil ama orta düzeyde fotoğraf çekmesini isterim.
    Aklımın bir tarafı Z2 diyor öbür tarafı Desire Eye... Note 3, Zenfone 2 ve MX4 Pro ikinci planda kaldı benim için. Meizu'nun sar değerini hiç bir yerde bulamadım onun için listemde son sıraya attım. Ne yapsam bilemedim dostum, yıllardır Sony kullanıyorum Sony'den vazgeçmek istemiyorum ama HTC'nin tasarımı çok güzel geldi değişiklik aramak istiyorum bir taraftan da. O yüzden tavsiyelerinize önerileriniz ihtiyacım var...
  • Anladım dostum. bakalım daha 1-2 hafta var almama o zamana kadar yardımlarınızla karar vereceğim.
  • tasarım tabıkı zevk htclerı begenırsınız bırsey dıyemem keza sony hatta samsungun bence ozurlu tasarımlarını bıle begenen var zevktır bırsey dıyemem,eskı m8 kullanıcısı olarak ben bır daha htclere mesafelıyım,bence magazadea z2 nın kamerasını kurcalayın yeterse ne ala,yok zayıf bulursanız bırsey dıyemem batarya ve guncelleme cok onemsız ıse o zaman htc bakın
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Önceliğim kesinlikle batarya, bir günü döke saça yetsin istiyorum. Mağazalarda kurcalayacağım aklımda iki-üç model netleştireyim gidip detaylı inceleyeceğim. Teknik özelliklerini biliyorum ama dediğiniz gibi görüp almak başka.
    Sizin imzanızda "HTC Pişmanlıktır" yazıyor. Sebebi batarya ve güncelleme desteği olmaması mı?
  • benımkıısı sebeke ve ses problemlı ıkı farklı chazdan dolayı,htc mesela yazılımda ve seste ıyıdır buna keza hep bataryaları az kapasıte olmustur genelde,sonyde saglamlık ve batarya acısından yuz gulduren modellere sahıptır daha cok kaldıkı z2 nın kapasıtesı z3 den bıle fazla bataryada,hayırlı olsun sımdıden tercıhınız
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum, çok teşekkür ederim cevabın için. Teşekkürler...
  • Madem HTC Desire Eye alacak kadar bütçeniz var,ben onu öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneriniz için. Batarya konusunda kafam karışık sadece, batarya performansına bir emin olabilsem. Forumda bakıyorum ama hala emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Teşekkürler öneriniz için. Batarya konusunda kafam karışık sadece, batarya performansına bir emin olabilsem. Forumda bakıyorum ama hala emin değilim.

Güncelleme çok önemli değilse Huawei Ascend G7 öneririm.Batarya performansı muazzam.Fiyatıda bu telefonlardan daha ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, incelerim.
  • Li-ion pil ile Li-po pil arasında farklar varmış. Li-po daha uzun kullanım sunuyormuş uzun vadede ama daha tehlikeliymiş. Bilgisi olan aydınlatabilir mi?

HTC Desire Eye - Li-po
    Sony Xperia Z2 - Li-ion'muş.
  • Z3 compact'a da bi bak gayet güzel cihaz ve beklentilerini rahat karşılar.
  • ikisi arasında sağlamlık ve görüntü olarak z2 yi öneririm
  • Evet dostum kesinlikle karşılar benim istediğim herşeyi ama ekranı küçük telefon kullanıyorum, bir daha küçük telefon alayım mı? Bilmiyorum. Onun haricinde Z2 ve Desire Eye arasındayım. Yani Z3 Compact aklımın hep bir köşesinde. Z2, Z3 Compact ve Desire Eye arasındayım aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch-King of Angmar

ikisi arasında sağlamlık ve görüntü olarak z2 yi öneririm

Çok teşekkürler dostum tavsiyen için. Peki Z2 ve Z3 Compact arasında hangisini tavsiye edersiniz?

• İkisini de kullandım kesinlikle z3 compact derim

• quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

quote:

Orijinalden alıntı: Witch-King of Angmar

ikisi arasında sağlamlık ve görüntü olarak z2 yi öneririm

Çok teşekkürler dostum tavsiyen için. Peki Z2 ve Z3 Compact arasında hangisini tavsiye edersiniz?

Boyut sıkıntı olmayacaksa z3c öneririm

• serkanky kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun tavsiyeniz için. Karar vereceğim umarım en kısa zamanda.

• Witch-King of Angmar kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim. Umarım karar vereceğim en kısa zamanda.

• İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.