Şimdi Ara

hangi thinkpad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangi thinkpad alınmalı..ilk verdigim linkteki modelde bildigim kadarıyla Notebook Çantası+ Notebook Soğutucu Fan+ Mouse HEDİYE olarak veriliyor bu sebeple sadece laptopa verilen fiyat 600 lere kadar iniyor.. 2.linkteki ürün 1000 tl..

teknik özellikleri açısından inceleme için linkleri verdim yardımcı olursanız sevinirim..

http://www.pcdepo.com/lenovo-sl510-nslcxtx-t6670-2gb-320gb-15-6--urun5211.html?ref=akakce&v=1.15.2

http://www.hepsiburada.com/Liste/lenovo-ibm-intel-core-i3-370m-24ghz-2gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-nvlfftx/ProductDetails.aspx?productId=bd760627&categoryId=98#Gorseller

evimde gelişmiş bir desktop var..bu alıncak pc de yapılcak en extrem iş visual studio 2010 ile kod yazmak olacak ancak bu işlemler akıcı bir şekilde yapılmalı..işlemcileri arasındaki farkları inceledim elbetde kagıt üzerinde i3 370m model işlmeci t6670 den daha iyi görünüyor ancak hissedilebilir bir fark olurmu çünkü i3 serisi i serileri arasındaki en yavaş seri pc donanımlarında ki laptop olunca neler olur bilmiyorum,hal dahadamı vahimleşir..

ayrıca ilk verdigim linkteki thinkpad kasasını daha çok begeniyorum..bu thinkpad edge modeli çok hoşuma gitmedi..açıkcası tek sorunum işlemci eger hissedilebilir farklılıklar olmayacaksa tercihimi ilk modelden yana kullanacagım..aradaki 400 tl lık fark cepte kalacak..

bu arada i3 370m modeli diger gelişmiş i serileri gibi sanal çekirdekte açabiliyor..eger i3 370m yaramaz t6670 de iyidir derseniz direk ilk modeli alıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1.0 -- 16 Ağustos 2011; 17:37:24 >

• edge iyidir. sl510 yanında telmaşa kalıyor. ne de olsa daha yeni nesil işlemci..
  • 400 tl fiyat farkına degermi..thinkpad gerçekten çirkin ve hantal bir yapıya sahip hoşuma gidende bu oldu nedense..edge serisi daha modern gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MacBook ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.