Şimdi Ara

Hangi tıp TUS için daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bunlar arasından hangisi Daha kolay derslere sahip? TUS için daha rahat okullar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocan sizin zamana tus bile kalmaz bu wwkilde fakülte tercihi yapmayın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Neden tus kalmaz dediniz hocam?

• Şimdi çok fazla kontenjan açıyorlar her tus 10-12bin kontenjan açıyorlar yılda 24-25bin kontenjana geliyor

• Puanın yetseydi ceerahpasaya git derdim duyduğuma göre çok rahatmis sınavları.
    öğrenciler tusa rahat hazırlansın diye komitelrde zorlamiyorlarmis hele 5.6? Sınıf baya rahatmis ben öyle duydum yine de Cerrahpaşa yazmayı düşünenler tekrar arastirsin

Peki bunlar arasından hangisi daha iyi sizce? Hem şehir hem imkan hem de dersler olarak. Bir arkadaşım için araştırıyorum da

Bu tam olarak ne demek? Mala anlatır gibi anlatır mısınız? Kontenjan açığı falan mı oluyor? Tus'a gerek kalmayacak mı ileride?

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Daha farklı yerleştirme seçenekleri olur sınava tabii bir şekilde olmaz belki

Şu şekilde okul seçmeyin yani tusta hangisi yüksekse ona gideyim şekilde degil(yok atlasa var tus sıralamaları ya da kontenjan kılavuzunda var okulun yanındaki tus puani olarak)

Ve aşağı yukarı benzer koç em başta 58-59 en az da 50lwrde zaten geneli 53-54bandina toplanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 18 Temmuz 2024; 21:18:41 >
    Peki bu üçlü arasından hangisini seçerdiniz?

• Be deu ya da Akdeniz3 bakardım Uludağ'in internlugu zor ve araştır derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 18 Temmuz 2024; 21:35:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.