Az evvel o bahsettiğim siyah geleneksel traş bıçağı ile ikinci traşımı oldum, artık geleneksel traş bıçakları ile olan korkumu yendim diyebilirim bu sefer ki traşım da. İkinci perde ile beraber de gayette sinek kaydı bir traş elde ettim, bu sefer ki performansını beğendim, hatta komple geleneksel traşa geçmeyi düşünmedim değil, diğer kartuşlu traş bıçaklarım da hala duruyor, onlar ile de traş olmaya devam edeceğim. Hatta geleneksel traşı o kadar beğendim ki şimdiki traşım da, şu bıçağı almayı da düşünmedim değil; Ama bana pahalı geldi açıkçası, şimdilik kalsın hem o kadar paraya değer mi bilmiyorum, normal bir traş sonuçta |
Traş Bıçaklarını Deneyimliyorum (Geleneksel vs Kartuşlu) (2. sayfa)
-
-
Şimdi de serinletici özelliği taşıyan traş jeli buldum;
Uzun yıllardır görmediğim bir tanıdığımı görmüş gibi sevinip hemen sipariş geçtim.
Geldiği zaman kısa bir yorumlamasını yaparım…
-
-
merhaba
internetten razorus harici yaprak jilet alacağımız bir yer var mı ? 2020 de bol miktarda feather, crystal super,wilkinson ve rapira almıştım. şimdi stoklar azaldı yeniden bakıyorum ama feather kalmamış ,buldukların servet . 2 liraya aldığım arko sabunlar 50 lira olmuş .
-
En iyisi bu abi gerçekten
Migros da şu an 1 sap + 2 kartuşu ile beraber 488₺'ya satılıyor.
2-3 haftalık sakalımla traş oldum, onu bile sorunsuzca aldı.
Tabii traş kişisel bir deneyim, başkasın da belki biraz daha zorlar.
Şu ana kadar bir sürü traş bıçağı kullandım, en beğendiğim bu oldu.
@migros_trGillette Fusion ProGlide erkek tıraş makinesi FlexBall teknolojisine sahiptir. Yüz kıvrımlarına maksimum temas sağlar ve ardında neredeyse hiç kıl bırakmaz. İnanılmaz rahatlık içi.https://www.migros.com.tr/gillette-fusion-proglide-flexball-tiras-makinesi-yedek-bicak-p-2091ba0İlerde bulabilirsem, şunu alıp denemek istiyorum;
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X