Şimdi Ara

Hangi tür pokemonla başlamayı seviyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün serilerde ateş türü pokemonu seçerim , atak gücü çok fazla hızlı level alıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son seviyelerine göre değerlendirirsem;
    Gen I; Blastoise
    Gen II; Typhlosion
    Gen III; Sceptile, Blaziken farketmez. 2si de olur. 2si de kendi türlerinde en iyi starter'lar bence zaten.
    Gen IV; Empoleon
    Gen V; Samurott

İlk 3ümde Sceptile, Blaziken ve Typhlosion var. Ama Cyndaquil'den nefret ederim. Ondan son seviyelere göre dedim. Johto starter'larda Meganium ne kadar güçsüz tipli bir şey olsa da Chikorita'nın sevimliliği hatrına Chikorita seçerim genelde. Gerçi Typhlosion'ı bir açıdan çok severim, başlangıç ateş tipi elemanlar içinde saf ateş tipi olan bir tek bu. Chikorita-Cyndaquil durumunun bir benzeri de Bulbasaur-Squirtle arasında var. Bulbasaur'ı Squirtle'dan daha çok severim, Blastoise'i de Venusaur'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

Nesil derken neyden bahsediyorsunuz??

Buradan bakabilirsiniz hocam. Her üçlü yeni bi neslin başlangıcı

linki biraz inceledim de son nesil baslangıçlardan Fennekin bayağı hoş görünüyor

Aynen. Aralarında karizmatik duran bi tek o Özellikle su pokemonu çok çirkin geldi bana

evrimleşince belki bir şeye benzerler

İnşallah

•  Hangi tür pokemonla başlamayı seviyorsunuz?

Şu bayağı iyi hayran çalışması ama sanırım
  • quote:

Hangi tür pokemonla başlamayı seviyorsunuz?

Bu böyle olsun, sıfırdan pokemon izlemeye başlarım

• quote:

quote:

Hangi tür pokemonla başlamayı seviyorsunuz?

Bu böyle olsun, sıfırdan pokemon izlemeye başlarım

kuyruk ayrıntısına varana kadar harbiden çok sağlam yapmış yapan orijinali bundan tırt olmaz umarım :)

• Her zaman Su ile başlarım .

Bu nesilde Oshawott'u seçmiştim .

Ama eskiden olsa tabiikide Balbasaur yada Charmender derdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RubyC+ -- 23 Nisan 2013; 21:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahax121

Her zaman Su ile başlarım .

Bu nesilde Oshawoot'u seçmiştim .

Blastoise ve Feraligatr dışında su elemanlarıyla başlamayı pek sevmiyorum esasında ben de. Hızları çok düşük çünkü. 5. nesilde de Serperior yerine Samurott seçme sebebim Serperior'ın da atak puanları çok düşük. O 6 puan kategorisinden hızın yüksek olması ve 2 atak puanından en az 1inin yüksek olmasına özen gösteririm.

Bir de Blastoise döneminde Steel tipi yapmadıkları için o dönem o özellikleri vermemiş olmaları normal ama Blastoise Empoleon'dan daha yatkın bir tipe ve hareketlere sahip Steel-type olmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

quote:

Blastoise ve Feraligatr dışında su elemanlarıyla başlamayı pek sevmiyorum esasında ben de. Hızları çok düşük çünkü. 5. nesilde de Serperior yerine Samurott seçme sebebim Serperior'ın da atak puanları çok düşük. O 6 puan kategorisinden hızın yüksek olması ve 2 atak puanından en az 1inin yüksek olmasına özen gösteririm.

Bir de Blastoise döneminde Steel tipi yapmadıkları için o dönem o özellikleri vermemiş olmaları normal ama Blastoise Empoleon'dan daha yatkın bir tipe ve hareketlere sahip Steel-type olmaya.

Yalnız hocam Samurott'u seçemiyorsunuz. Samurott , Oshawott'un 3.evrim geçirmiş hali .

Blastoise çok sağlam bir pokemon gerçekten . Şu ana dek Pokemon oyunlarının en iyi su pokemonu bence.

• quote:

quote:

quote:

Yalnız hocam Samurott'u seçemiyorsunuz. Samurott , Oshawott'un 3.evrim geçirmiş hali .

Blastoise çok sağlam bir pokemon gerçekten . Şu ana dek Pokemon oyunlarının en iyi su pokemonu bence.

Ben genelde direkt son seviye isimleriyle yazıyorm. Gün gelecek, elbet tüm starter'lar 3. seviye olacaklar. Hayır, mesajımda kullandığım tüm elemanlar 3. seviye halinde zaten. Samurott'u mu düzeltmek istedin sadece?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben genelde direkt son seviye isimleriyle yazıyorm. Gün gelecek, elbet tüm starter'lar 3. seviye olacaklar. Hayır, mesajımda kullandığım tüm elemanlar 3. seviye halinde zaten. Samurott'u mu düzeltmek istedin sadece?

Ne yalan söyleyeyim Blastoise'i animeden tanıyom

Not:Dikkatini çekerim Sen seçildiğini söyledin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RubyC+ -- 23 Nisan 2013; 22:40:18 >

• Pokemon severler gruub oluşturuyorum herkes gelsin.
  • quote:

Pokemon severler gruub oluşturuyorum herkes gelsin.

yeri burası değil

1- Blastoise
    2- Thyplosion
    3- Swampert
    4- Empoeon
    5- Samurott
    6- Fennekin (Olacak büyük ihtimal)
  • 1-charmander
    2-totodile
    3-mudkip
    4-Chimchar ama diğer ikisini de severim
    5-Oshawott
    6-Tahminen fennekin
    Genelde su ve ateş seçiyorum.
  • Squirtle ve Charmander
  • 1 - Charmander (Aslında pek farketmez ama Charizard'ın yeri ayrı )
    2 - Totodile
    3 - Torchic
    4 - Turtwig
    5 - Oshawott
    6 - Tahmini Fennekin
  • 1.Nesil: Charmander/Bulbasaur/Squirtle
    2.Nesil: Totodile/Chikorita
    3.Nesil: Treecko
    4.Nesil: Turtwig
    5.Nesil: Snivy
    6.Nesil: Fennekin(denemeyi düşünüyorum, diğerlerine göre daha iyi duruyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 25 Nisan 2013; 21:01:46 >
  • Her zaman ateş.
  • ash chespini secmezse 6. nesilde adımı değiştircem :D
  • Hep ates turu secerim , charmanderin yeri ayri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.