Şimdi Ara

Hangi Ubuntu Sürümünü Kullanmalıyım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar ben daha önce linux mint 15 sürümünü kullandım farklılık olsun diye ubuntuya geçmek istiyorum

sistemim bu : intel pentium 4 3.0 GHZ
    1 GB RAM
    ATİ radeon hd 2600 pro 512 mb
    500 gb harddisk

bu sisteme hangi ubuntu sürümünü kullanmalıyım yada bildiğiz başka görsellik bakımından güzel bir linux dağitimı varsa da olabilir önerilerinizi bekliyorum arkadşlar şimdiden tskler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURAKINCI_1453_ -- 13 Aralık 2013; 23:49:12 >

• arkadaşlar yardım eden yok mu ? lütfen
  • lubuntu yada xubuntu öneriyorum verimli kullanabilmeniz için. lubuntu sıkar ama xubuntu biraz daha görselliklidir.
  • ilginiz için tesekkür ederim xubuntu wibu ile kurulmuyor flash belleğe yazıp kursam olru mu?
  • makinaya ek RAM ilavesi yapıp ubuntu 12.04.3 kurabilirsiniz. 2014 Nisan ayındada Ubuntu 14.04 LTS'ye geçersiniz. Bilgisayar miladını tamamlayana kadar kullanabilirsiniz.
    Şayet RAM ekleyemem diyorsanız xfce'den başka çıkar yol yok gibi hocam. xubuntu 13.10 yükleyin keyfinize bakın derim.
  • Bence Lubuntu kur. Xubuntuden 2 kat daha hızlı çalışıyor. Normal bir arayüze sahip aynen xp gibi. Yabancılık çekmezsin. Lubuntu avantajlarına gelirsek sistem boştayken en fazla 150 mb ram yiyor. cpu %10 geçmiyor. xubuntu 300 mb rami bulabilir oda %10 cpu geçmiyor. Xubuntu biraz daha görsel. Onun haricen nerdeyse aynı. Tercihim lubuntudur. Kendimde uzun süredir lubuntu kullanıyorum. Denemek amaçlı 2sinide flash diskten deneyebilirsin.
  • ilginiz için tsk lubuntuyu deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURAKINCI_1453_ -- 23 Aralık 2013; 11:40:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.