Şimdi Ara

HANGİ USB wireless adaptör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkdaşlar forumda internet sitelerinde birçok model gördüm ve kafam karıştı. çok kararsız kaldım.

TEk istediğim masa üstü bilgisayarımın ev içinde birkaç oda ötede arada 3-5 duvar varken yüksek hızda kablosuz modemime bağlanmak. Tam kablolu gibi performans vermese bile kabloluya ytakın bir performans istiyorum. 8 Mbit'e ulaşan internet bağlantım var. Tam 8 Mbit olmasa bile 6-7ye fitim =) tutup da 1 Mbit'e de düşürmesin de.. sonuçta 6-7 GB lık filmler indiriyorum. 2 saatte inen şeyin 4 saatte inmesini kimse istemez.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. DAha önce airties aldım win7ye geçişini sağlamadılar elimizde patladı.

• Arkdaşlar lütfen yardımcı olun
  • Dark rangemax duo
  • tp link 7200ND
  • Profesyonel cihaz arıyorsan Bu işin piri Alfa 036h Gerçek 1000 MW Yani 1 W usb wirelles adaptör almanı tavsiye ediyorum...

60 tl ya sıfırını bulabilirsin forumda satan arkadaşlar mevcut çekim konusunda üstüne yoktur
  • dark rangemax larda çekim var gibi görünse de bağlantı kalitesine gelince başarısız olduğunu söylüyorlar doğru mu?
  • dostum gördüğüm kadarıyla sen bunu kullanıyorsun. benim anlattığım koşullarda yani 130m2 bir evin içinde heryerde arada duvarlar varken 8mb internet bağlantı hızının tamamını kullanabnilirmisin? bilgilendirirsen çok sevinirim. zira donmak üzereyim bu soğuklarda modemin olduğu odada artık bu bilgisayarı sıcak odaya taşımam lazım bi an önce =)

Tavsiye edilen TP link 7200ND ve Dark rangemaz duo benim anlattığım koşullada ev içinde arada duvarlar varken kullanan arkdaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim teşekkürler şimdiden herkese.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi ethernet kablosu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan 7200ND kullanıyorum çekim gücü çok iyi,yalnız online oyun oynuyorsan 802.11N ağlarda lag sorunu oluyor,G moduna almak gerekiyor
  • Yok online oyun oynamıyorum ama download yapıyorum. yüksek hızda download yapıyorsa benim için sorun yok demektir. Aklıma yattı sanırım bunu sipariş edicem.
  • TP-Link 7200ND
    ALFA 2W AWUS036NH
    Dark Rangemax Duo

Bu üç ürünü aynı anda denedim. Dizüstü PC'min kartı 5-6 ağ buluyordu. Dark çift anteli olmasına rağmen 10-15 ağ buldu ve hemen hemen hepsini FULL çekiyor gösteriyordu. İş bağlanmaya gelince TIRT çıktı. Alfa ve TP-Link ~40 ağ buldu. Alfa bazen 1 diş fazla gösteriyor. Sonuç Alfa ve TP-Link aynı performansı sundu.
    İçlerinde en ucuz ve en güvenilir marka TP-Link
  • Evet çok ağ bulunabilir ama önemli olan bağlantı kalitesi. Sağolun arkdaşlar aralarında en mantıklı TP link gibi duruyor. TP link 7200ND modelini sipariş edicem en yakın zamanda.

Airties'ın antenli modellerine baktım bugün. Sağlam çekim kalitesi vaad eden modelleri vardı. Fakat artık o kadar para vermem airties'e. Hem TPlin'in yakın performans vereceğini düşündüğüm için iki katı para vermeye gerek yok hem de Daha önce airties wus-300 kullandım Windows7 sürücüsünü yayımlamadılar uyum sağlamadı çalışmadı hiçbi şekilde adaptör o yüzden. Şimdi önümüzde windows8 var çıktı yaygınlaşması çok zaman almaz. Yine elimizde patlatır airties neme lazım...

Bu arada XP kullanıcılarına duyuru elimdeki airties wus-300'ü satıyorum =) Canavar gibi çekim gücü kalitesi var ama win7 desteklemiyor...
  • TTNETİN verdiği tplink modemler nasıl iki tür modem verecekmiş diğeri air ties de kararsız kaldım??
  • bana küfür edebilirsiniz fakat en iyisi tp link valla hem gerçekçi ne çektiğini gösteriyor hemde ısınmıyor air tiesdan bıktım verdiğim parayada yazıklar olsun uyuz herifler
  • al benden de o kadar ramiz kardeş. Airties modem konusunda iyi olabilir ama USB wireless adaptör konusunda kazığını yemişliğimiz vardır.

murat sahin kardeş ben Biri ADSL'in verdiği airties'in çok iyi bir modelini kullanıyorum. hiçbir sorun çıkarmadı gayet kaliteli. Arayüzü gayet basit ve güzel. Fakat benim de yeni öğrendiğim bir uyarıyı yapaymı. Bu modemleri alırken bütün özelliklerini kullanabileceğini sanma. Örneğin usb girişi varsa modemde bunu kullanamayabilrisin. Ben birkaç gün önce neden bu USB çalışmıyor diye Airties'i aradım. BİRİ ADSL ile yaptıkları sözleşme gereği o USB'nin aktif olmadığını söylediler. Sebep de ADSL hizmet sağlayıcıları verdikleri ürünleri mümkün olduğu kadar sadece kendilerşine abone olduğunuz sürece kullanmanızı istiyorlar. 1 sene sonra üyelik bittiğinde USB aracılığıyla 3G internete geçiş yapmasınlar diye. Benim öyle bir niyetim yoktu USB arabirimiyle Harici Harddisk ve yazıcımı ağımdaki bilgisayarlarla paylaşmak istemiştim ama namümkün.

Voip gibi özellikleri de kullanılmıyor olabilir. bilginize...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.