Şimdi Ara

Hangi ÜST SEVİYE Çinli Tablet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
6.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • flash ve google play yuklu geldi hic bir sorun yok kullaniminda. henuz hic bir rom guncellemesine ihtiyac duymadim.
    360mb lik bir arabar yaris oyunu indirdim marketten ama sanirim android 4.0.3 ile uyumlu olmadigi icin calismadi. kucuk oyunlari bir haftadir sorunsuz oynuyorum. 3g yi denemem epey zaman alacak:-(
  • takip =))
  • hocam uzun zamandır üyeydim bilgisayar teknisyeniyim uzun zamandır tablet araştırmasında tekrar üye oldum öncelikle ALEHAR hocam kamerası nasıl ön ve arka kamera video çekimi nasıldır gerçek lens kullanılmış ürün mü son sorum menü geçişleri donma vss varmıdır sağolun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweentop

hocam uzun zamandır üyeydim bilgisayar teknisyeniyim uzun zamandır tablet araştırmasında tekrar üye oldum öncelikle ALEHAR hocam kamerası nasıl ön ve arka kamera video çekimi nasıldır gerçek lens kullanılmış ürün mü son sorum menü geçişleri donma vss varmıdır sağolun şimdiden

Arka kamerada bir iki fotoğraf denemem oldu, sonuç fena değil. Çok detaylı bir test yapmadım, zaten kamerasından çok bir beklentim olamaz herhangi bir tabletin. Ama fotoğraf tutukunu biri olarak "ehh fena değilmiş" dedirtti bana. Bir fotoğrafı akşam koymaya çalışacağım.

Menü geçişleri ve genel performansını daha evvel de yazmıştım, bir sıkıntı yok. bu fiyata bu kalite ve performans "ok. iyi" diyorum kendi kendime. Daha da önemlisi şarjın uzun gitmesi beni şaşırttı. tüm gün çoğunlukla kullanıyorum ve wifi açık, akşama şarj bitmemiş oluyor. Zaten tam bitmişken full dolması da 8-9 saati buluyor, bu da uzun gideceğinin göstergesi bence.

Tekrar yazayım,
    Canon 550D ile çektiğim 1920x1080p x30fps h264 *.MOV dosyalarını (bitrate 40-45Mb/s ki bu oldukça yüksek bir değerdir, normal mkv filmlerde bitrate değeri 20Mb'in altındadır) son derece akıcı oynatıyor. Hal böyleyken denediğim 1080p filmlerin hiç birinde en ufak takılma yapmadı.
    Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum, bugüne kadar yüklediğim oyunlarda da en ufak bir sıkıntım olmadı. Ama özellikle denememi istediğiniz bir 3D oyun varsa free olmak koşulu ile denemeye çalışırım...

• çok sağol hocam şuan kararsızım almışken onda yada ainol arouro olsun demekteyim ama maddi sıkıntı şuan 250 tl ayırdım fakat o paraya arouro bulurmuyum bilemem çinden daha önce mal getirttim 1. ulaştı 2. ipod ile iphone (çakma) gümrükten alamadım istanbulda dediler mersinden oraya gitsem gsm özelliğinden dolayı vermezler dediler nasıl getirtirim tablet pcde gümrük el koyarmı ben gümrük ödemeye razıyım çok bişi tutmaz zaten ama mersine ulaşırmı bilemem bilgi sahibisiniz ne gibi yol izlemem gerekli çinde arkadaşlarım çinli olarak görüştüğüm ems ile ptt çalışıyor geç ama sağlıklı oluyor dedi dhl ile getirttim çabuk oldu gümrükte kaldı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.