fındık2861 katılıyorum üretimi durduruldu bu ürünün alacaksanız yeni daha güncel modellere bakın derim
13.3'' de alabileceğin en iyi performans SZ740N3.... Magnezyum kasası ile ısınma problemini en alt seviyeye indirmiş bulunuyor. Söze ne hacet,iyi değerlendirelim
Kısa zaman önesinde ekran küçüldükçe özellik düşerdi, fiyatta yükselirdi. Şimdi 13.3''gibi bir bilgisayara bu kadar performansı yüklemeleri ve fiyatları da kırmalırı bizleri çok memnun ediyor. Tabi ki iyi incelemeliyiz!...
sz serileri her zaman sony nin göz bebeği olmuştur. bu türkiye de şu an tam olarak hissedilemedi daha, ancak ürün gurubu içerisindeki modeller her yönden çok avantajlı özellikleri mevcut
bende laptobimi degistirmek istiyorum...ve sony nin yeni modelleri cok hosuma gitti ozellikle fz serisi ki icinde blu-rayde bulunduruyor ki bu benim icin onemli birsey,bir film koleksiyoncusu ve izleyicisi olaraktan...
SONY VAIO VGN-FZ490NDB (4 GB)
Yeni Nesil Intel Penryn 800 Mhz. 2.4 Ghz. 3 MB Cache Core 2 Duo T8300 İşlemci 4 GB DDR2 667 Mhz (Max. 4 GB) 200 GB SATA (5400 Rpm) HDD DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ NVIDIA® Geforce 8400M GT 1023 MB Graphic Card NVIDIA® GeForce® 8400M GT Chipset 1023 MB Graphic Card Yeni nesil Penryn 800 Mhz İşlemci mimarisi Microsoft Windows® Vista™ Business İng.
fiyat 2.545 ytl civari
netten ib den arastirdigim model bu...
kullanan arkadasimiz varsa gorusunu yazabilirse kisa zamanda almayi planliyorum...
Arkadaslar üretimi bitmesine karsın kullanan arkadaslardan asagıdaki bilgisayar hakkında yorumlarınızı isteyecegim.
bende laptobimi degistirmek istiyorum...ve sony nin yeni modelleri cok hosuma gitti ozellikle fz serisi ki icinde blu-rayde bulunduruyor ki bu benim icin onemli birsey,bir film koleksiyoncusu ve izleyicisi olaraktan...
SONY VAIO VGN-FZ490NDB (4 GB)
Yeni Nesil Intel Penryn 800 Mhz. 2.4 Ghz. 3 MB Cache Core 2 Duo T8300 İşlemci 4 GB DDR2 667 Mhz (Max. 4 GB) 200 GB SATA (5400 Rpm) HDD DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ NVIDIA® Geforce 8400M GT 1023 MB Graphic Card NVIDIA® GeForce® 8400M GT Chipset 1023 MB Graphic Card Yeni nesil Penryn 800 Mhz İşlemci mimarisi Microsoft Windows® Vista™ Business İng.
fiyat 2.545 ytl civari
netten ib den arastirdigim model bu...
kullanan arkadasimiz varsa gorusunu yazabilirse kisa zamanda almayi planliyorum...
doğru kararı vermişsiniz zaten şimdiden hayırlı olsun diyelim
@duygusalfil
tesekkur ederim,hayirlisi olur insallah,yakin zamanda aksilik cikmaz ise alicam...
------------
kullanan varsa forumda veya bilgisi olan kullanmis yada gormus denemis olarak? cihaz hakkinda yorum dile getirirse memnun olucam...
bana sorarsan alıcagın tek model sz 780n1 veya sz740n3 olsun muhakkak bak derım...
Yalnız fz ve ar serisi haricinde bluray ve hdmı cıkıs yok.bunuda düşünmek lazım.Bluray işime yarar diyosanız bi daha düşünün derim...
Yalnız fz ve ar serisi haricinde bluray ve hdmı cıkıs yok.bunuda düşünmek lazım.Bluray işime yarar diyosanız bi daha düşünün derim...
Sana Fz31 M tavsiye edebilirim..Ben 2 hafta önce aldım ve gayet memnunum.pcgolddan aldım.%20 kampnayasıyla İB'den ucuza geldi ve Sony euroasia garantili.Çanta ve Shakira Blueray hediyesi var.
slm bende ib den fz440 almayi duşunuyorum istanbul bilişimin çantaları pek kaliteli değil diye duymuştum... cantalar nasil?
Çantayı bilmem ama cihaz süper Geçen hafta İstanbul Bilişim'in sitesinde kampanya olarak orjinal Sony çanta sadece 29€+KDV yazıyordu, olmazsa öyle birşey alırsın...
Eğer yanınızda sürekli taşiyacaksanız size VGN-SZ740N3'ü öneririm, taşımayacaksan VGN-FZ440E/B'de olabilir. Aşağı yukarı tüm düşünceler aynı zaten,her iki ürün de teknik spesifikasyon olarak tatmin edici...
katılıyorum .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme