Şimdi Ara

hangi yalıtım malzemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mersinde son kat dairemde yagmurda nemlenme bir kac yerde de su sizdirma oluyor, tavanlarda kabarma rutubet de var.

Yagmurlarin kesilmesiyle izalasyon yapmaya karar verdim polyurea kesin ve kalici bir cozum gibi gozukuyor fakat fiyat olarak butcemi asiyor. Ben de surulebilir urunleri uygulamaya karar verdim ve iki urun arasin da kaldim isonem ms polymer ve isonem hybrid sizce sadece su sorunu icin bu urunler kalici yada en az 5 yil dayanacak bir cozum saglar mi?

Uygulama yapilacak yer Mersin de 140m2 catisiz son kat daire disardan terasa uygulanacak ve uzeri sap ile kapatilmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılan su yalıtım uygulamasının üzerine koruyucu bir önlem almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer çatınız gezilebir alan ve insan trafiğinede maruz kalacak ise bu söylediğimi mutlaka düşünün derim. Eğer evinizi alalı 5 sene geçmediyse size tavsiyem bir bu işleri müteahhit firmaya iletmeniz ve sorunu çözmelerini talep etmeniz olacak, yapmadıkları takdirde avukata başvurun dava açın kazanırsınız. Eğer apartmanda yaşıyor iseniz bu gibi çatılar apartman ortak alanı olduğundan bina yönetimi tarafından yaptırılmalıdır. Bütçe konusunda sıkıntılı olduğunuz için bunları söyledim belki üstünüzden bu yükü atabilirsinizdiye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lichkingg

Yapılan su yalıtım uygulamasının üzerine koruyucu bir önlem almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer çatınız gezilebir alan ve insan trafiğinede maruz kalacak ise bu söylediğimi mutlaka düşünün derim. Eğer evinizi alalı 5 sene geçmediyse size tavsiyem bir bu işleri müteahhit firmaya iletmeniz ve sorunu çözmelerini talep etmeniz olacak, yapmadıkları takdirde avukata başvurun dava açın kazanırsınız. Eğer apartmanda yaşıyor iseniz bu gibi çatılar apartman ortak alanı olduğundan bina yönetimi tarafından yaptırılmalıdır. Bütçe konusunda sıkıntılı olduğunuz için bunları söyledim belki üstünüzden bu yükü atabilirsinizdiye.
    bina eski oldugu icin müteahhit ile olacak bir is degil ortak bir sekilde de yaptiramiyoruz anlayacaginiz benim uzerime kaliyor tum yuk. terasada pek fazla cikilmiyor uzerini zamanla kapatabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer zemin fayans , mermer gibi kaplama yüzey ise 2 kat membran uygulaması tavsiye ederim sonrasında yüzeyi korursanda ömürlük olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bitümlü membranları da rahatlıkla kullanabilirsiniz, ısı yalıtımı ve su yalıtımını tek detay kesitiyle çözebilirsiniz, üzeri gezilmeyen ya da gezilen olsun aşağıdaki detay çizimlerdeki gibi çözüm sağlayabilirsiniz

hangi yalıtım malzemesi

hangi yalıtım malzemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis_1977 -- 15 Eylül 2020; 10:30:39 >

• standart izolasyon üretimi olan sim bitümlü bantlar ile sorunu çözdüm. tse belgesi olan ve dayanımı iyi olan bir bant. bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.