Şimdi Ara

Hangi yerli klima? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hunter87

şöyle bir durum var şimdi, ev sahibi iseniz bu mantıklı bir durum çünkü direk alırken 1 kere alıp uzun yıllar kullanıyorsunuz fakat kiracıysanız klimanın yer değişimi söz konusu olduğunda taşınacağınız evde ufak klimanın hiç bir işe yaramama durumu söz konusu. bu yüzden yerine göre büyük almak daha mantıklı olabiliyor; örneğin rubenis is 9 luk kliması 400 lira iken 12 lik klimasının 450 lira olması gibi.

YANİ O KONUDA HAKLISINIZ DA 7.000 LİK KLİMANIN KULLANILACAĞI YERE TAKACAĞINI ZEN BÜYÜK KLİMA 12.000 BTU/H KAPASİTELİ OLABİLİR. YANİ OTURMA ODASINDAKİ DİĞER EVDE OTURMA ODASI YATAK ODASI YADA ÇOCUK ODASINA TAKARSINIZ AMA SALONDAKİNİ YA SALONA YA BÜYÜK OTURMA ODASI VARSA ORAYA YADA EN KÖTÜ KORİDORA TAKARSINIZ,,

• Arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.
    Normal tip klimanın gazı R410A gazı ile değiştirlirse bu kilima A sınıfı bir performans kazanırmı acaba
    Gaz değişimi olabilirmi yani kompresör R410A ile çalışabilirmi
  • Bende yazın almış oldugum " DEMİRDÖKÜM A-12 HP 12000 BTU/h DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA(A ENERJİ SINIFI) " var.
    Yaz performansı oldukça iyidi, odayı kısa süre içinde buzhane yapıyordu. Fakat henüz kışın daha kullanmadıgım için ısıtma performansını bilmiyorum.
    Internette kulalnıcılar ısıtması iyi demişler. Havalar biraz da soğusun onu da deneyecegim.

DEMİRDÖKÜM A-12 HP 12000 BTU/h DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA(A ENERJİ SINIFI)
     Hangi yerli klima?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_mr

Arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.
    Normal tip klimanın gazı R410A gazı ile değiştirlirse bu kilima A sınıfı bir performans kazanırmı acaba
    Gaz değişimi olabilirmi yani kompresör R410A ile çalışabilirmi

OLMAZ.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.