Hocam 2019 sınavında vooov dedirten 3-4 tane matematik sorusu söylesenize < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi Yılın Soruları Zordu (2. sayfa)
-
-
13 34 ve 38 bence güzel sorulardı, yani ben bunlarda zorlanmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pardon hocam yanlış okumuşum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene ise 25 ve 32 harici güzel soru yoktu. Sınavda ilk çözüşte sadece 32yi boş bırakmıştım, 25 de aa güzel soruymuş dedirtti. Benim kişisel fikrim tabii ki siz farklı düşünebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehkeur174 -- 15 Temmuz 2022; 21:2:15 >
Bu sınavda da o sorulara hemen hemen denk; Riemann, çember, lazer ve yüzey alanı soruları vardı mesela. Normal bir sınavda zaten bu tarz sorulardan max 5-6 tane olur. 2019 ve 2022deki gibi. 2021den sonra 2019 sınavına bu sene girmiş olsaydık onu da beğenmeyecekti çoğu kişi bence
Evet 21 sınavının bıraktığı etki bu senenin sınavının değerlendirilmesinde elbet ki objektif olmayan bir düşünce tarzı oluşturdu. Bakalım sonuçlar açıklandığında göreceğiz.
2018 senesi zordu bence.o sene soru tipleri cok değişik gelmişti sınav anında.sonrasında sonuclar acıklandı bazı uzmanlar cıktı sıralamanızı 1.34 e bölün falan dedi sacma sapan tercihler yaptık. belirsiz bir seneydi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X