Şimdi Ara

hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kodlamaarda hangisi tercih edilmeli onerileriniz nedir

ogrenimi ve yapılabilirligi kolaylıgı acısından cunku hıc bılmıorum ve baslamak istiorum

onerileriniz iicn simdiden tesekkurler

• kodlara html ile başla sonra javascript öğren sonra da php ya da asp. tavsiyem php
  • odev zamani mi geldi??

neyi kodlayacagina gore degisir. programlanabilen hesap makineleri de var...
  • ne istiyorsun web mi masaüstü mü?
  • bence web öğreniyorsan html den başla ve kesinlikle javascripti öğren. sonra da asp mi php mi diyecek olursan asp derim
  • arkadaslar belki cok komik gelebilir ama ben hic bise bilmiorum ve HTML den basla derken anlamiorum bile
    biraz daha acık yazarmısınız

yosa umutsuzmuyum ben ?? =))
  • neyi istediğini söylemyiosun ki

sen tam olarak webde ne istiyosun yapmak istediğin ne,ona göre herkes önerisini yazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    13 yıl önce açıldı
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    Hangisi (+82oy)
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne programlamak istedigine gore degisir
    ama yine de algoritma ogren baslangicta
  • sen en iyisi programlama dilinden önce algoritme geliştirmeyi öğren..ondan sonrası çorap söküğü...
  • ya arkadaşa yanlış fikir vermeyin ne algoritması

programlama mı öğreniyo ki algoritmadan başlasın
    web programlama ile programlama farklı şeyler bilmiyosanız adamın aklını bulandırmayın
  • arkadaslar benim istedigim web kodlaması yane kodlamalarla
    internete sayfasına forum koyma ,video koyma .... ( gerci bunlar cok uzun zaman sonra olur herhalde ama)
  • Senin aradığın HTML... Eğer "çok gayretliyim" dersen internetten öğrenmeye çalış, ya da kitapçılardan Türkçe kitap da bulabilirsin. Istersen bilen birilerine rica et, ya da cüz-i bir ücret karşılığı 5-6 saat ders ayarla, sana anlatsınlar 1 hafta içinde... Ondan sonrasını kendin koparırsın herhalde. Koparamazsan gene yardım istersin.

[Mesaj Düzenleme] Şu adresi internette gezinirken buldum. Yeni başlayanlar için güzel bir siteye benziyor. Tavsiye ederim:http://www.sadakat.net/bilgisayar/web_tasarim/index.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 23 Ocak 2007; 23:50:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: smirnoffesk

arkadaslar benim istedigim web kodlaması yane kodlamalarla
    internete sayfasına forum koyma ,video koyma .... ( gerci bunlar cok uzun zaman sonra olur herhalde ama)

arkada; oncelikle yapmak istedigin cok kolay, frontageyi yukleyip calismaya baslayablilirsin, kitap almana gerek yok cunku html hem en en kolay dillerdendir hemde kaynak yeterince fazla

temel seyleri ogrendikten sonra tasarim dersleri diye bak internette (tasarim icin flashi oneriyorum sahsen cogu seyi onla yaparim sitenin)

forum(yada belki form dedin :) ) onun icin ise en kolay asp

gozunu korkutmasin web dilleri en kolay dillerdir
  • arkadaslar cok tesskur ederim yardımlarınız icin calısmalarıma hızla basladım gunde 4-5 saat ayırabliorum ve cok egleniorum

bana dreamwear prog. ramını nerden indiriebileceim konusunda yardımcı olabilirmisiniz
  • gidip satın alabilirsin (burada illegal paylaşım yapılmıyor)

satın alamıyorsan da ücretsiz alternatifleri denemelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.