Bildirim
Hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şarj yetmiyor dimi akşam 5 e kadar pili dayanamayan bir telefon bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
Şarj yetmiyor dimi akşam 5 e kadar pili dayanamayan bir telefon bu.
Aslında ben şarjından memnunum oyun oynayan birisi değilim ama ortam degiştireceğim için gideceğim yerde sürekli priz bulamam diye alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Androit kullanici
Gm5 iyidir
Evet dostum iyidir ama powebank önerin var mı?
Tam performansla mı çalışıyor? :) Xiaomi'ye tam performans vermiyor diyorlar o yüzden temkinli yaklaşıyorum
Hocam vallahi powerbank işi bence şaka kaldırmaz sizde çok güvenmeyin bilinmeyen markalara :D
Xiomi şarj aletini tavsiye ediyorum şiddetle ...
Ben size 1000 mahj olanı tavsiye ederim ama kolay taşıma boyutu küçük olsun dediğiniz için 5000 mah ında linkini atıyorum. Bunlar yeni versiyonları. 5000 lil 1 kere rahat oldurur 1,5 olur muhtemelen 10000 lik 2,5 kez şarj edebilirsiniz .
5000 mah https://market.miuiturkiye.net/powerbank/xiaomi-5000mah-tasinabilir-sarj-aleti
10000 mah
https://market.miuiturkiye.net/powerbank/xiaomi-mi-powerbank-2-10000-mah-tasinabilir-hizli-sarj
özellikle buranın adresini veriyorum hem cihazın orjinalliği acısından hemde 2 yıl garanti vermesi acısından önemli. N11 de vs birçok yerde 1 yıl garanti veriyorlar. Tam performans vermemesi ise cihazın orjinal olmamasıyla ilgili olabilir. Yada onlar 1000 diyorsa 3 bucuk kez şarj oplmasını bekliyor olabilirler. 10000 denilenin kapasitesi 6900 dür mesela... YAni tam üzerindeki asla almak mümkün değil tüm markalar için durum bu yani 4600 mah der verdiği farklıdır verimlilik le acıklanır buda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 7 Temmuz 2017; 20:48:17 >
-
Xiaomi benimde çok hoşuma gidiyor ama orjinal olmamasından korkuyordum. Bi inceleyim o zaman. Dediğim markaları öneriyor musunuz peki?
Linkini verdiğim site dediğim gibi hem 2 yıl garantili hemde orjinal ürün satıyor. Burdan alan arkadaşlarda var. Alabilevceğiniz en kalitesi bu şuanda. valla poverbank olarak bunun haricindewkileri önermiyorum.
HA direk marka yerine ürün model oalrak bnuraya koyarsanız daha detaylıda işnceleyip ona göre tavsiye verilebilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X