< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hangisi (+82oy)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Valla hocam forum ikiye bölündü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicbiseyapmiyorum -- 7 Temmuz 2024; 21:33:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir kereliğine oluyor diye biliyorum bir kereliğine olayını kesin olarak bilmiyom da değiştirebiliyosun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 7 Temmuz 2024; 21:38:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArthurDayne. -- 7 Temmuz 2024; 22:11:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Onda %100 haklısınız hocam ben forumun görüşünü merak ettim çok yakın gidiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumun görüşünü merak ettim hocam yakın gidiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trollenme hocam terste bırakmayi severler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 8 Temmuz 2024; 10:37:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklısınız hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
garanti 50-60k kazanıyım dersen hemşirelik atanması da nerdeyse tıp kadar kolay yok ben tuttururum işi fark atarım 200k kazanırım dersen vet ama hangisini seçersen seç biyoloji mezunu olmaktan kat kat iyidir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8A8975A3 -- 8 Temmuz 2024; 10:57:17 > |