Şimdi Ara

Hangisi alınmalı? GE-70 mi NP700G7C mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi Türkiye GE-70 modelinin en geç pazartesi günü hızlıal.com'da gtx660m ile birlikte stoklara gireceğini söyledi. Fiyatı hakkında tahminen ne olur? Bu makine mi tercih edilmeli yoksa samsung NP700G7C mi tercih edilmeli. Samsung kullanıcı kulübündekilerin tamamını okumadım ama gördüğüm kadarıyla klavye ve e.c hakkında şikayetler var. Hangi tercih doğru olur?

• Np700, 3000 tl gibi alınırsa, daha avantajlı olur. Msi ge70 de ortalama 2400 tl civarında (işletim sistemli) satılabilir. Ebrarbilgisayar, sadecenotebook gibi sitelerden ön siparişle alabilirsin cihazı (freedos).
  • Free dos olması beni cezbeden taraf ve 1000 TL lik farkta az değil. Samsung 3300 TL bimekste. Ebrar bilgisayar ve Sadecenotebook güvenilir midir? Ankarada oturuyorum ve Vatan ve Novadan başka yerden alışveriş yapmadım. Ön sipariş vereceğim değerlendirmelerinize göre.
  • Ebrar ve sadecenotebook da güvenilir sitelerdir. Forumda alış veriş yapan çok. Ayrıca reklamları da yayınlanıyor forumda.

Yeni seri ve yeni nesil donanım barındıran ürünler geleceği için fiyatlar iyice düşecektir. Np700 3000 tl gibi veya daha düşük rakamları da görebilir. Tabii ne kadar sürer bilmiyorum. Eğer bütçen ge70 e yeterliyse, alternatif olabilir. Ekran kartı muadillerindeki karttan daha yüksek. Bir de cihazı kullanıcı bölümlerinden ve incelemelerinden araştırırsan, bilgi edinmen açısından iyi olur.
  • Ge-60,70 serisinde gpu boost sorunu gördüm. Yeni biosla bu hale geldiklerini yazmışlar. Sanırsam yazılımsal olduğu için yakında çözüm bulunur. Sizin gördüğünüz başka sorunlar var mıdır? Birde Msi tam bir f/p ürünü olmuş. Ge-70 kullanan varsa acaba samsung 1000 liralık farka değer mi ve öneriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra_brr

Ge-60,70 serisinde gpu boost sorunu gördüm. Yeni biosla bu hale geldiklerini yazmışlar. Sanırsam yazılımsal olduğu için yakında çözüm bulunur. Sizin gördüğünüz başka sorunlar var mıdır? Birde Msi tam bir f/p ürünü olmuş. Ge-70 kullanan varsa acaba samsung 1000 liralık farka değer mi ve öneriniz nedir ?

Kesinlikle degmez.gtx660m kullaniyorjm
    Bir overclock ile gtx675mi geciyor.
    Ge70 alin yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya sorularımı yazıyorum çünkü kullanıcı sayfasında çok yorum var ve karar vermem için az vaktim kaldı. Ge-70 ısınma problemiyle karşılaşan oldu mu acaba?
  • quote:

Buraya sorularımı yazıyorum çünkü kullanıcı sayfasında çok yorum var ve karar vermem için az vaktim kaldı. Ge-70 ısınma problemiyle karşılaşan oldu mu acaba?

Gtx660mli model henuz kullanan yok
    Ama msiin sogutmasi iyidir

• Bu modelde de sıkıntı çıkarmaz umarım. Ocak ayında gt650m olanı alacaktım. İyiki de beklemişim. Umarım verilen paranın hakkını verir.
  • quote:

Bu modelde de sıkıntı çıkarmaz umarım. Ocak ayında gt650m olanı alacaktım. İyiki de beklemişim. Umarım verilen paranın hakkını verir.

Siparis ne zaman? :D

• Aksilik çıkmazsa yarın Ebrar Bilgisayardan siparişi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra_brr -- 4 Mart 2013; 20:04:11 >
  • quote:

Aksilik çıkmazsa yarın Ebrar Bilgisayardan siparişi vereceğim.

Simdiden hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Aksilik çıkmazsa yarın Ebrar Bilgisayardan siparişi vereceğim.

Simdiden hayirli olsun

Teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.