Şimdi Ara

Hangisi alınmalı? Heco Victa Prime 702, Dali İkon 6 mk2, Magnat Monitor Supreme 1000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atalayalper

Aslında şu yapılan benzetmelere biraz daha dikkat etmek lazım.. Cihazlara; berbat, çöp, oyuncak, eve sokmam, odaya almam vs..gibi benzetmeler yapmak her zaman tartışmalara yol açıyor.

@sarpcore; eksik olma hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var elbette ve bu mümkünse hiç bitmesin çünkü bilgi paylaştıkça güzeldir..

Atalay hakkımı yeme bi tek çöp un patenti bende gerisi benim degil çöp kelimesini de su media markta ki 5.1 samsung lg gibi seylere genelde kullanıyorum. Bir de cok sevdiğim dalı markasının bir modeli icin stereo performansına yazmis tim onu. Abi'lerine göre Orhan bey sagolsun oyle yazma dedi bizde sildik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek07

quote:

Orijinalden alıntı: beren

Konu biraz yön değiştirmiş, benim düşündüğüm model Heco victa 601 değil, Victa Prime 702. Bu ikisi arasında performans ve fiyat olarak çok fark var. Victa prime 702'nin liste fiyatı 2250tl, 1000 liralık bir hoparlör değil yani. Dali ikon 6 mk2 ile aralarında aşağı yukarı 1000tl fark var. Asıl soru 702 ile ikon 6 arasında 1000 liralık bir performans farkı varmı. Özellikle stereo müzikte durum ne, ikon 6 bas ve mid i aynı driverden veriyor anladığım kadarıyla, özellikle mid ve basta durum-performans ne olur? Birde onkyo 616 doğru seçimmidir?

Bu rakamları nereden aldınız bilmiyorum ama biraz daha fiyat araştırması yapın bence.

2250tl'lik rakam benim aldığım fiyat değil, liste fiyatı. Ben tabiki daha düşük bir fiyat aldım. Ama her şekilde victa 702 ile ikon 6 arasında 1000 tl civarı fark oluyor. Kaldıki bunlar teferruat, asıl konunun sürekli etrafında dolanıyoruz, lütfen işin teknik tarafına yoğunlaşalım ve teknik kıyasla ilgili fiyat değerlendirmesi yapalım. (Örneğin; şunun midleri daha iyi, ama şunun tizleri daha iyi ama şu kadar fiyat farkı vermeye değmez yada değer gibi) Yoksa sen git biraz daha fiyat araştırması yap arkadaş gibi gereksiz ve faydasız yorumlar yapmayalım.

• beren kullanıcısına yanıt
    Emriniz olur efendim,
    Buradaki arkadaşlar Donanım haberin maaşlı elemanı ya hemen konuyu dağıtmadan sizin isteklerinizi yerine getirirler.
    Sana bir tavsiyem var; bence Victa 702 al. Kalan 1000 Tl ile insanlık dersi alırsın, belki faydası olur. Sanmıyorum ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek07

Emriniz olur efendim,
    Buradaki arkadaşlar Donanım haberin maaşlı elemanı ya hemen konuyu dağıtmadan sizin isteklerinizi yerine getirirler.
    Sana bir tavsiyem var; bence Victa 702 al. Kalan 1000 Tl ile insanlık dersi alırsın, belki faydası olur. Sanmıyorum ya...

Saygısızlığın lüzumu yok, doğru düzgün gibi yazı yazın foruma. Konuyu açan benim, soru soran benim ve cevap veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Forumun amacı soru sorulan konuda bilgi paylaşımı yapılmasıdır. Yoksa alakasız şeyler hakkında fikir beyan edilmesi değildir. Dikkat ediyorum senin gibi bazı üyeler sürekli forumu kirletip ukalalık yapıyorlar.(sen git biraz daha fiyat araştırması yap gibi) 10 seneden uzun zamandır bu forumun üyesiyim, yeri geldi soru sordum, yeri geldi yol gösterdim ama kimseyle polemiğe girmedim. Bundan sonra da lüzumsuz tartışmalara girmek istemiyorum. Lütfen benim açmış olduğum konuda paylaşım yapma.

Konuya dönersem niyetim ağırlıklı olarak Victa Prime 702 alma yönünde, yorumlardan anladığım kadarıyla İkon 6 da çok güzel bir hoparlör ama düşüncem bu yöne kaymış durumda. İskenderunda yaşadığım ve dinleme şansım olmadığı için forumdaşların tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyorum, bu konuda bilgi paylaşan ve paylaşacak tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• İkon serisi victa serisinden daha iyi ve sınıf olarak da daha yukarıda olan bir seri, victa ise her geçen seride biraz daha iyileştiriliyor, geliştiriliyor ama bence siz iskenderunda yaşadığınız için sürprizlere mahal vermeyin işiniz kesin olsun Dali ikon6 alıp bu olayı sonuçlandırın istanbulda veya ankarada olsaydınız demo yapın derdim ama diyemiyorum o yüzden ikon diyorum.. Ankara gsa elektronik ile iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beren

Arkadaşlar bu işlere yeni başlıyorum. İlk ses sistemim olacak.

Asıl tecrübeye saygısızlığı siz yapıyorsunuz. Afişe ettiğiniz fiyatların yüksek olduğu konusunda sadece sizi uyarmak istedim ve bunu yukardaki söyleminize göre yaptım. Bu forumda 3.000 liralık amfiyi 7.000 TL sanan adamlarda gördük ya neyse.
    Fiyatla ilgili mesajımı sildim, görünüşe göre fiyatla ilgili yardıma ihtiyaç yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.