Bu iki PC den bi tanesini alıcam bu ay içinde, ikisi arasında kaldım.. birisinin işlemcisi daha iyi diğerinin ekran kartı, siz ne diyorsunuz? arada 100 lira fark var.
Bu özelliklere Sahip pc ile laptopla rahatlıkla oyun oynayabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: 35turka
Diğerinin ekran kartı iyi falan değil, ikisininde ekran kartı aynı. Ekran kartının iyiliği kötülüğü 1 gb yada 2 gb olması ile alakalı değil. Senin elinde 4gb GT540m olsun bende 1gb GT555M senin ekran kartının çarpar bölerim. Umarım anlamışsındır olayı. i7 2630QM 'liyi almanı öneririm.
hocam ben oyun için oynayacağım, oyun için ekran kartı ve ram önemlidir diye biliyorum ekran kartı nasıl bu laptopun? birde 1 gb 540M ile 4 gb 540M arasındaki fark nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: TrTurning
quote:
Diğerinin ekran kartı iyi falan değil, ikisininde ekran kartı aynı. Ekran kartının iyiliği kötülüğü 1 gb yada 2 gb olması ile alakalı değil. Senin elinde 4gb GT540m olsun bende 1gb GT555M senin ekran kartının çarpar bölerim. Umarım anlamışsındır olayı. i7 2630QM 'liyi almanı öneririm.
hocam ben oyun için oynayacağım, oyun için ekran kartı ve ram önemlidir diye biliyorum ekran kartı nasıl bu laptopun? birde 1 gb 540M ile 4 gb 540M arasındaki fark nedir ?
Evet ekran kartı ve ram önemlidir ama ekran kartının rami önemli değil. 1gb'lık gt 540m ile 4gb'lık gt 540m arasında performans açısından hiçbir fark olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: xdangerx66
quote: