2 side bence iyi bir kolye tercihi degil.Bana gore kolye mutlaka defans vermeli.Eger 2sinden biri secilmeli diyorsan crystal necklace
lwl egöre değişir health bonus önemli olan 75 bi mage takcaksa cristal ama eziq birisi takcaksa hp si az olcağından blueönemli olan verdiği health
60-65 arası adama 2 ıtemde aynı hp yı werır crıstal neck te mana dierinde resist war bence crıstal mana daha ii dir ^^
quote:Orjinalden alıntı: rapperaktif Yarışmacı: Telefon jokerimi kullanmak istiyorum Kenan ışık : kimi aricaksınız ? Yarışmacı: Köydeki dedemi. Dede: Evlat naber knight nasıl gidiyo Yarışmacı : İyi dede gm lik nasıl Dede: iyi be oğlum banlayıp gidiyoruz işte. Yarışmacı: Dede yaw bişey soracam. Dede: Sor ewlat Yarışmacı: Blue Dragon Nackle mi daha değerli yoksa Crystal nackle mi ? Dede: Onları bırakta en değerlisi 5 i bir yerde Alıntı değildir şimdi yazdım aklıma esti de Hayal gücün tavan yapmiş
quote:Orjinalden alıntı: archery57 Bence her koşulda Blue Dragon Necklace farketmez fark yok gibi ama blue de resis verior lighning e mageler spoayla fazla kitlemez