Beyler ben ce pathos çok güçlü bide yanındakiler var messenger of the pathos pathosun habercisi demek pathosu kesemezler bence daha yanındakileri var habercileri onlar da çok güçlü ama herkes nedense volconic rock daha güçlü diolar bence yorum yapmadan önce düşünsünler
yaf bunu tartışmaya ne gerek var
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
yaf bunu tartışmaya ne gerek var
nasıl ne gerek var adamlara kıl kaptım volcanic rock daha güçlü diolar hiç görmemişler pathosu
yaf boşver adamları ala ala takma kafana salla geç
pathos daha güçlüdür ama ondan sonra volcaninc rock geilr cünkü volcanic rock alan la vuruo
quote:
Orjinalden alıntı: Yulgar_N1GHT@R3
pathos daha güçlüdür ama ondan sonra volcaninc rock geilr cünkü volcanic rock alan la vuruo
sanki hayatında patos gördüde gücünü tartışıyo adam ya uskoda daha böle bi yaratık gelmeden bu kadar tartışma yarattı gelse kimbilir neler olucak 100lerce topic AHA PATOS AHA PATOSUN KOLU AHA PATOSUN .... PATOS TANRI SENCE NORMAL BİR YARATIKMI DAHA GÜÇLÜ OLUR TANRIMI ?
quote:
Orjinalden alıntı: zicanzee
sanki hayatında patos gördüde gücünü tartışıyo adam ya uskoda daha böle bi yaratık gelmeden bu kadar tartışma yarattı gelse kimbilir neler olucak 100lerce topic AHA PATOS AHA PATOSUN KOLU AHA PATOSUN .... PATOS TANRI SENCE NORMAL BİR YARATIKMI DAHA GÜÇLÜ OLUR TANRIMI ?
dostum sana %999+1=1000 destek veriyorum sonuna kadar arkandayım
zıcanze ılk olarak pathos uskoda cıktı ve eslant golemlerın orda heaven clanı kesmeye calısıyordu 2 bence en guclu pathos volkanıc rock ve ısıloon
o patos değil MESSENGER OF PATOS tu yani patosun habercileri kendisi çıkmadı sanki sen gördünmüde burda bana laf ediyosun gör gücünü ölç tart sonra ne dersen de ilk uskoda çıkmış YOK YAAA böle bişey bilmeden çok şey bilen insanlardan nefret ederim
quote:
o patos değil MESSENGER OF PATOS tu yani patosun habercileri kendisi çıkmadı sanki sen gördünmüde burda bana laf ediyosun gör gücünü ölç tart sonra ne dersen de ilk uskoda çıkmış YOK YAAA böle bişey bilmeden çok şey bilen insanlardan nefret ederim
+1324654346876315676
quote:
+1
colcanic rock ne arkadaşlar bi ss varmı sizde
quote:
Orjinalden alıntı: _Darkness_
colcanic rock ne arkadaşlar bi ss varmı sizde
colcanick mi?:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme