Şimdi Ara

Hangisi daha güzel?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce Motorola Z3 mü SE W810i mi Samsung D520 mi yoksa Nokia E50 mi daha güzel?

• bence motorola z3 zaten samsung d520nin hafızası arttırılmıyor o yüzden önermem genede sen bilirsin
  • banko w810i
  • w810
  • W810i Tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: doqus

arkadaşlar sizce Motorola Z3 mü SE W810i mi Samsung D520 mi yoksa Nokia E50 mi daha güzel?

dizayn, karizma olarak Rizr Z3 hepsinden iyi, ozellik olarak ise E50 ya da W810i derim ben..
  • arkadaşlar Z3 ile D520 i unutun.Sizce SE w810i mi yoksa Nokia E50 mi daha iyi gerçekten çok acil yarına alıcam telefonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    A3 Hangisi Daha iyi??
    16 yıl önce açıldı
    Bu markalardan hangisi daha iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar Z3 ile D520 i unutun.Sizce SE w810i mi yoksa Nokia E50 mi daha iyi gerçekten çok acil yarına alıcam telefonu
  • w810i
  • sony ericsson w810i modelini tavsiye ederim.
  • Eğer Symbian OS işletim sistemine ve ekran çözünürlüğüne çok önem vermiyorsanız Sony Ericsson W810i'yi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

sony ericsson w810i modelini tavsiye ederim.

• w810i
  • teşekkürler herkese bugün alacam inşallah
  • w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: doqus

arkadaşlar Z3 ile D520 i unutun.Sizce SE w810i mi yoksa Nokia E50 mi daha iyi gerçekten çok acil yarına alıcam telefonu

z3den niye vaz geçtin merak ettim cevaplarmısın lütfen
  • ya ben z3 ün özelliklerini beğenmedim aslında tasarımı diğerlerine göre daha güzel ama özellikleri E50 ile W810i nin gerisinde kalıyo gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.