75LWL WARRİOR İÇİN +8İİ Mİ DAHA İYİ +8RAPTOR MU?? NOT:İİ+8=180 AP RAP+8=187 AP ama ii daha seri raptor la 2 kere vururken ii ile 3 kere vurusun diolar kafam karıstı
yahu sorman hata tabiiki raptor iiyi kullanan wariorlar genelde ya şekil için yada ardream priestleri falan wardir onun için ii kullanıyolar 2 chardada kullanabilmek için
ii bence daha ii
bak işte iki farklı cevap kafa kalmadı bu konu uzerine artık bende
ya bırak ii daha iyi falan değil emin ol sadece şekilci bunlar git buna sen ii +8 mi +10 scorpion scythe mi desen ii +8 tabiki der
kesinlikle tartışmasız raptor +8
eğer yan car olarak priestin yoksa
Raptor akar damage bakımından ve seriliktede vurursan 2 silahta aynıdır..
RaptoR Oynamasını bilene iyidir Eğer kolaya kaççam dersen ( Kullanmayı bilmiyorum raptoru yane seri vuramıyorum dersen ) ii al ama bnm fikrim raptor hm daha iyi hmde kullana kullana alışırsın seri vurmaya
Slow very slow ve 7 ap ama combo bilen icin gerekten slow very slow farketmiyor diyebilirim...
şekil cok sacma zaten onu düsünceksen öyle birseyi warrior tasıyamazki barbarian olsa bile bide onu sd de o sekilde sallamak var sekil diyosan bunlarada bakacan
ii nin combosu fln hikaye... comboyu bilen raptorde de yapar kac kısı cz de adam kovalarken ii ile combo yapmaya calısır ki zaten
ben ii diyorum.
bence ksnlikle +8 ii şekil i önemsemiyorsunuz ama çok önemli karşında hb +7 görsen ne yaparsın yada +8 ms ama adamı korkuttuğu için biz hb yi verip +8 ms almadık bence ksnlikle ii al derim
Benimde logosta 76 wariorum var. iron imp rb +3 kullandım raptor +3 kullandım. 2sindede combo yapabilirim fakat,
iron impactla kendi lvlimdeki wariorlarda çok zorlanıyordum.fakat raptorla asaslar fln aşırı minora rağmen bnm canım yarıdayken onlar kızarıyo raptorun kombosunu biliyosan kesinlikle raptor
ii+8 tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: kutlaypazar
bence ksnlikle +8 ii şekil i önemsemiyorsunuz ama çok önemli karşında hb +7 görsen ne yaparsın yada +8 ms ama adamı korkuttuğu için biz hb yi verip +8 ms almadık bence ksnlikle ii al derim
raptor tabiki 7 ap daha fazla. az çok öğrenirsin w r yada rr combosunu. raptor akarr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme