Şimdi Ara

Hangisi Daha İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkİ Ekran kartı arasında kalDIM biri ATI HD 4650 DİĞERİ NDVİA 9800 GT ARASINDA KALDIM Aralarında ne farklar var bazen ddr2 ddr3 1gb 512 mb gb değişiyor bunlar hakkında bana yardımcı olursanız çok iyi olur...
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meklop -- 19 Nisan 2009; 21:10:21 >

• Tabiki 9800GT ikisi kıyaslanamaz bile.
  • Bu ikisi arasında tabii ki de 9800GT.Ama ben olsam Sapphire HD 4830 alırdım HD4650'den daha performanslı ayrıca 9800GT'yi az bir farkla geçiyor,hem fiyatı daha da ucuz.
    İlla bu ikisinden alacaksan 9800GT al.Ama dediğim gibi yerinde olsam HD4830 alırdım.

19'' üstü monitörler için 1Gb belleğe sahip olan kartlar tercih edilmeli.19'' ve aşağısı için 512Mb bellek yeterli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

19'' üstü monitörler için 1Gb belleğe sahip olan kartlar tercih edilmeli.19'' ve aşağısı için 512Mb bellek yeterli olur.

Böyle bir genelleme yapılamaz, ben 22" kullanıyorum ve 512MB bellek GTA 4 de dahi sorun çıkarmıyor 45+ fps ile high da rahat oynuyorum.
  • yeni konu açmamak için sorumu buraya sorayım dedim.

yeni ekran kartı alacağım, fiyat ve performansından dolayı 4670'e karar verdim, 9600 GT ile arasında 50TL fark var, sizce performans yönünden bu farka değer mi? 22" monitör kullanıyorum. İkinci olarak, bilgisayarım 24 saat açık kalıyor, elektrik tüketimleri nasıl bu iki kartın?

saygılarımla...

• the rokie saol ama ben o iksi arasında kaldım bakalım hala dusunuyorum ilginize teşekkürler yine de görüşlerinizi bekliyorum
  • Ayrıca diyelim ki bi modelde ddr2 1 gb diğeri ddr3 512 mb bunlar arasında nasıl bir fark oluşur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Hangisi Daha Sorunsuz..
    2 yıl önce açıldı
    A3 Hangisi Daha iyi??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzerk

yeni konu açmamak için sorumu buraya sorayım dedim.

yeni ekran kartı alacağım, fiyat ve performansından dolayı 4670'e karar verdim, 9600 GT ile arasında 50TL fark var, sizce performans yönünden bu farka değer mi? 22" monitör kullanıyorum. İkinci olarak, bilgisayarım 24 saat açık kalıyor, elektrik tüketimleri nasıl bu iki kartın?

saygılarımla...

4670 i kullanma şansım olmadı ama 4650 yi detaylı olarak kullandım.ben açıkçası 4650 nin verdiği performans karşızında büyük hezimet e uyğradım.benim kullandığım laptop ta hd 3650 ddr2 bellekli olan model var ve ben bu makine ile 3d mark 2006 da 1024x768 default ayarlarda 3890 puan alıyorum.aynı ayarlarda ve ati 9.3 driver yüklü hd4650 4800 puanda kalıyor.ayrıca denediğim sistemde intel q9400 serisi bir işlemciye sahip.yani benim laptop uma göre hayli avantajlı.
    bu gördüğüme dayanarak ben sana derimki 4670 te fazla birşey beklememk lazım.bence alıcaksan hiç olmadı hd 3870 veya hd4830 a bakman.en azından verdiğin paraya değmmesi açısından.

• quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

Böyle bir genelleme yapılamaz, ben 22" kullanıyorum ve 512MB bellek GTA 4 de dahi sorun çıkarmıyor 45+ fps ile high da rahat oynuyorum.

@MR.Killermanın dediği çok doğru 19'' üzeri monitörler 1gb ekran kartarını terscih etmeli ve gta4 sorunlu bir pc oyunu muhtemelen oyun ekran kartınızın ramini tam olarak görmüyo oyunun exesinin olduğu dosyanın içine içine commandline isimli dosyayı atarsanız sorun düzelir ayrıca ekran akrtını gta4 e göre kıyaslamayın gta 4 işlemcinize göre performans veren bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Stolas** -- 20 Nisan 2009; 0:24:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: THe RoOKiE

arkdasım sana ati hd 4850 lımı 250 tlye satayım ? daha 1 yıl olmadı kutulu faturalı.

ama bu 2 kart arasında kaldı ısen kesınlıkle 9800 gt

4850 ye bu saatden sonra 200Tl bile çok hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

@MR.Killermanın dediği çok doğru 19'' üzeri monitörler 1gb ekran kartarını terscih etmeli ve gta4 sorunlu bir pc oyunu muhtemelen oyun ekran kartınızın ramini tam olarak görmüyo oyunun exesinin olduğu dosyanın içine içine commandline isimli dosyayı atarsanız sorun düzelir ayrıca ekran akrtını gta4 e göre kıyaslamayın gta 4 işlemcinize göre performans veren bir oyun

Zaten onu yapmasam dokuyu high yapmama izin vermiyor.Orada video bellek kullanımı 1gb ın üzerine çıkıyor ama bir sorun çıkarmıyor.Bence 256 bitlik bir karta 1gb çok fazla , bu belleği hak eden kartlar 512bit lik gtx280 ayarı kartlardır.GTX 260 da 896 , 4870 de 512 bellek yetiyorken bu gpu ya bu bellek(1 gb) bence gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 20 Nisan 2009; 0:41:34 >

• bunlari alacagina 9800GTX+ al daha iyi. hala tas gibi karttir masallah.
  • @Mr.kiLLerMan e katılıyorum. HD4830 daha iyi bir tercih olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VMTX

quote:

Orjinalden alıntı: lzerk

yeni konu açmamak için sorumu buraya sorayım dedim.

saygılarımla...

4670 i kullanma şansım olmadı ama 4650 yi detaylı olarak kullandım.ben açıkçası 4650 nin verdiği performans karşızında büyük hezimet e uyğradım.benim kullandığım laptop ta hd 3650 ddr2 bellekli olan model var ve ben bu makine ile 3d mark 2006 da 1024x768 default ayarlarda 3890 puan alıyorum.aynı ayarlarda ve ati 9.3 driver yüklü hd4650 4800 puanda kalıyor.ayrıca denediğim sistemde intel q9400 serisi bir işlemciye sahip.yani benim laptop uma göre hayli avantajlı.
    bu gördüğüme dayanarak ben sana derimki 4670 te fazla birşey beklememk lazım.bence alıcaksan hiç olmadı hd 3870 veya hd4830 a bakman.en azından verdiğin paraya değmmesi açısından.

yanıtınız için teşekkür ederim,

• Peki bir ekram kartı ddr2 1gb diğeri ddr3 512-1784 hangisi daha iyi olur ve de diğerinden farkları nelerdir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: meklop

Peki bir ekram kartı ddr2 1gb diğeri ddr3 512-1784 hangisi daha iyi olur ve de diğerinden farkları nelerdir....

gddr3 1gb veya gddr5 1gb en iyisi olur
    gddr2-3-5 arasındaki fark bellek hızları değişiyor en hızlı bellekler gddr5de mevcut
  • Arkadaşlar bugün ekran kartını aldım, POWERCOLOR ATI RADEON HD 4670 PCS
    ürün özelliklerinde Grafik Bellek: 512 MB GDDR3 2 GHz yazıyor ben GPU-Z programı ile baktığımda bellekler 1.74Ghz görünüyor, bu kart overclocklu olarak geliyordu, hızı standart 750Mhz. Bu program mı yanlış gösteriyor yoksa doğru mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.