Şimdi Ara

Hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5+1 ses sistemi alıcam 3 ürün arasında kararsız kaldım fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

1.Edifier M3500

http://www.hepsiburada.com/Liste/edifier-m3500-51-speaker/productDetails.aspx?productId=bd847527&categoryId=256

2.Logitech X-530

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256

3.Logitech Z-506

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-z-506-surround-51-speaker-980-000431-sonorous-hoparlor-ayagi-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=bd85340&categoryId=256

bu ürünlerden başka bu fiyat aralığında daha iyi bir ürün varmıdır şimdiden teşekkürler .

Bu arada ayrıca bir ses kartım yok fakat ana kartım gigabyte p55-ud6 bir arkadaşım çok rahat bu ürünleri destekleyebildiğini söyledi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

5+1 ses sistemi alıcam 3 ürün arasında kararsız kaldım fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

1.Edifier M3500

http://www.hepsiburada.com/Liste/edifier-m3500-51-speaker/productDetails.aspx?productId=bd847527&categoryId=256

2.Logitech X-530

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256

3.Logitech Z-506

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-z-506-surround-51-speaker-980-000431-sonorous-hoparlor-ayagi-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=bd85340&categoryId=256

bu ürünlerden başka bu fiyat aralığında daha iyi bir ürün varmıdır şimdiden teşekkürler .

Bu arada ayrıca bir ses kartım yok fakat ana kartım gigabyte p55-ud6 bir arkadaşım çok rahat bu ürünleri destekleyebildiğini söyledi ...

bende çok araştırmıştım edifier m3500 aldım gerçekten çok memnunum ses rengi tam bana göre bu işlerden az çok kendimce anladığım kadarıyla tavsiye edebilceğim bir sistem f/p olarak beni çok memnun etti... cihazın sesi yumuşak rahatsız etmeyen agustik bir yapıya sahip... ilave olarakta creative 5.1 ses kartıda alınca onboarda göre çok fark etti tabi onunda katkısı var ama onboard lada bir iki hafta kullandım ozamanda beğenmiştim cihazı...
    sinemada oyunda dada çok iyi kablolarını istediğiniz kadar uzatabilirsiniz bu bir pc speakeri için güzel bir avantaj kumandalı olmasıda çok iyi ben zaten uzaktan kumandalı istiyordum bunların dışında ufak eksilerde yok değil örn; cihazı her açık kapadığınızda bas tiz ve kanal level ayarları sıfırlanıyor bunları kumandada 5 sn gibi sürede isteğinize göre yükseltmeniz gerek hiç yükseltmedende cılız bir ses almıyorsunuz yani subwooferin üstünde power volume ve bas ayarı var ince ayarlar yok onlar kumandada bu açıdan kumandasını dikkatli kullanmakta fayda var kısaca ses olarak bana göre çok başarılı bir 5.1 speaker... ses kartı ile çok daha iyi olur bu tüm pc speakerler için geçerli zaten kısaca öneririm ama mutlaka deneyin alın ses görecelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

5+1 ses sistemi alıcam 3 ürün arasında kararsız kaldım fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

1.Edifier M3500

2.Logitech X-530

3.Logitech Z-506

bende çok araştırmıştım edifier m3500 aldım gerçekten çok memnunum ses rengi tam bana göre bu işlerden az çok kendimce anladığım kadarıyla tavsiye edebilceğim bir sistem f/p olarak beni çok memnun etti... cihazın sesi yumuşak rahatsız etmeyen agustik bir yapıya sahip... ilave olarakta creative 5.1 ses kartıda alınca onboarda göre çok fark etti tabi onunda katkısı var ama onboard lada bir iki hafta kullandım ozamanda beğenmiştim cihazı...
    sinemada oyunda dada çok iyi kablolarını istediğiniz kadar uzatabilirsiniz bu bir pc speakeri için güzel bir avantaj kumandalı olmasıda çok iyi ben zaten uzaktan kumandalı istiyordum bunların dışında ufak eksilerde yok değil örn; cihazı her açık kapadığınızda bas tiz ve kanal level ayarları sıfırlanıyor bunları kumandada 5 sn gibi sürede isteğinize göre yükseltmeniz gerek hiç yükseltmedende cılız bir ses almıyorsunuz yani subwooferin üstünde power volume ve bas ayarı var ince ayarlar yok onlar kumandada bu açıdan kumandasını dikkatli kullanmakta fayda var kısaca ses olarak bana göre çok başarılı bir 5.1 speaker... ses kartı ile çok daha iyi olur bu tüm pc speakerler için geçerli zaten kısaca öneririm ama mutlaka deneyin alın ses görecelidir

çok güzel anlatmışsın hocam benimde edifier aklıma yatmıştı türkiyede yeni yeni tanınıyor sanırım bu marka

• quote:

quote:

quote:

1.Edifier M3500

2.Logitech X-530

3.Logitech Z-506

çok güzel anlatmışsın hocam benimde edifier aklıma yatmıştı türkiyede yeni yeni tanınıyor sanırım bu marka

Alıntıları Göster
    evet yeni yeni tanınmaya başlayan bir ürün kaliteli speakerleri var

• quote:

evet yeni yeni tanınmaya başlayan bir ürün kaliteli speakerleri var

Alıntıları Göster
    Logitech Z-506 diğerlerine göre daha iyi ama x-530 la aynı değerde ses kalitesi vericeğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcinfb

Logitech Z-506 diğerlerine göre daha iyi ama x-530 la aynı değerde ses kalitesi vericeğini düşünüyorum

Alıntıları Göster
    cevaplar için sağolun arkadaşlar kararımı verdim edifier i yarın sipariş edecem
  • quote:

x-530 u deneme imkanım oldu bu arada cızırtılı bir ses veriyor daha sonra bu ürünü alanların yorumlarını okudum çoğu aynı dertten şikayetçi fakat z-506 yı bilmiyorum yanında ayaklıkta veriyormuş hepsiburada
  • quote:

quote:

x-530 u deneme imkanım oldu bu arada cızırtılı bir ses veriyor daha sonra bu ürünü alanların yorumlarını okudum çoğu aynı dertten şikayetçi fakat z-506 yı bilmiyorum yanında ayaklıkta veriyormuş hepsiburada

Alıntıları Göster
    m3500 iyidr arkadaşım pişman olmasın yani yeterki odana güzel konumlandır cihazı güzel kaynaklardan film müzik izle ilerde birde ses kartı aldınmı işlem tamamdır

• quote:

m3500 iyidr arkadaşım pişman olmasın yani yeterki odana güzel konumlandır cihazı güzel kaynaklardan film müzik izle ilerde birde ses kartı aldınmı işlem tamamdır

eyvallah yuxeses :) siparişi verdim kapıda ödemeli olarak hepsiburada dan ürün elime geçtiğinde tekrar bu konu üzerinden yorum yaparım kolay gelsin

• quote:

quote:

eyvallah yuxeses :) siparişi verdim kapıda ödemeli olarak hepsiburada dan ürün elime geçtiğinde tekrar bu konu üzerinden yorum yaparım kolay gelsin

Alıntıları Göster
    ürün elime bugün ulaştı harika bir ses kalitesi var pederle şimdiden papaz olduk hele basslar acayip kaliteli battlefield 3 te bombalar fln yanımda patlıyor bu fiyatlarda bi 5+1 ses sistemi düşünen arkadaşlar hiç düşünmeden edifier diyorum

• quote:

ürün elime bugün ulaştı harika bir ses kalitesi var pederle şimdiden papaz olduk hele basslar acayip kaliteli battlefield 3 te bombalar fln yanımda patlıyor bu fiyatlarda bi 5+1 ses sistemi düşünen arkadaşlar hiç düşünmeden edifier diyorum

Alıntıları Göster
    Baslar süper

• Öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan, bende bu hafta sonu bi 5.1 sipariş etmek istiyorum, kullandığım 2+1 logitech z323 ü sattım. Şimdi gözüm logitech ten başkasını görmüyor şu z506 yı kullanan ya da detaylı bir şekilde m3500 ile karşılaştıran detaylı bir incelemesini yapan arkadaş var ise yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim, saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaironeya

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan, bende bu hafta sonu bi 5.1 sipariş etmek istiyorum, kullandığım 2+1 logitech z323 ü sattım. Şimdi gözüm logitech ten başkasını görmüyor şu z506 yı kullanan ya da detaylı bir şekilde m3500 ile karşılaştıran detaylı bir incelemesini yapan arkadaş var ise yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim, saygılarımla

teşekkürler arkadaşım logitech x530 la edifier m3500 karşılaştırma fırsatım oldu edifier çok üstün W olarak düşük olsada .. z506 ile m3500 arasında kalmıştım bende almadan önce daha sonra forumları araştırınca m3500 de karar kıldım
  • Anladım, düşündürüyo gerçekten, bendede logitech z323 vardı ideal bi üründü. Film izlemeyi ve müzik dinlemeyi çok severim. Şu sıralar 5.1 surround alıcam yaklaşık bir ay dır kurcalıyo kafamı edifier daha önce hiç kullanmadım logitech ten de vazgeçmek istemiyorum. Anlıyıcağınız iki arada kaldım :( ama kullandığım z323 ten sonra bu iki sistemden daha verimli ve kaliteli ses alıcağım kesin değil mi?
  • quote:

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın beğenmenize sevindim

• quote:

Anladım, düşündürüyo gerçekten, bendede logitech z323 vardı ideal bi üründü. Film izlemeyi ve müzik dinlemeyi çok severim. Şu sıralar 5.1 surround alıcam yaklaşık bir ay dır kurcalıyo kafamı edifier daha önce hiç kullanmadım logitech ten de vazgeçmek istemiyorum. Anlıyıcağınız iki arada kaldım :( ama kullandığım z323 ten sonra bu iki sistemden daha verimli ve kaliteli ses alıcağım kesin değil mi?

burdan bakarak belli ölçüde ses sistemi alınır fırsatınız varsa deneyerek alın derim yada kısmen yapmış olduğum ve paylaşmış olduğum incelemeye dayanarakta alabilirsiniz ama en sağlıklısı deneyip alın derim ses görecelidir belki siz hiç beğenmiyeceksiniz... ama logitech e göre fazlası var eksiği yok en azından muadil bir ürün diyebilirim

• quote:

quote:

çok saol arkadaşım ayrıca yardımların içinde çok teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

çok saol arkadaşım ayrıca yardımların içinde çok teşekkürler

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Bende edifier m3500 kullanıyorum..Ses kartım yok , anakartın onboard ses kartından bağlıyorum , 3 hoparlörden az ses geliyor..Diğer 2 si daha fazla ses veriyor..Bass gayet tatminkar..
    Anakartım gigabyte p67a - ud3 - b3..İyi bir anakart olmasına rağmen 5 hoparlördende aynı düzey ses alamıyorum..Sanırım ses kartı takviyesiyle bu sorun düzelir..Şu haliyle bile memnunum..Alacak arkaşlara tavsiye ederim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.