Şimdi Ara

hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayırlı akşamlar arkadaşlar. ben bir tablet almayı düşünüyorum. bütçeme uygun olarak 3-4 tablet belirledim kafamda. wi-fi çekim kalitesi, ekran ve özellikle teknik destek bakımından
    1)mobee s900e
    2)artes d708
    3)piranha ultra tab
    4)gerçi üsttekilerden biraz daha pahalı ama polypad 7200-7208 tablet
    sizce hangisi daha iyi ?
    gerçi şimdi bunun altına yorumlarda bunları boşver şuna bi bak diye daha da kafa karıştırıcı yorumlar gelecek ama neyse :) bi yardım ederseniz sevinirim.
    özellikle piranha ultra tab kullanan var mı acaba?yeni bi ürün gibi. android 4.1 yüklü geliyomuş. özellikler fena değil.. aklıma daha çok yatıyor gibi şimdilik...

• bende poly 7208 düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bi arkadşım aldı polypad 7200'ü.. gayet de memnun. ben de kullandım bi süre ve çok şık bi ürün..ama diğerlerine göre arada 70-80 tl lik bi fark far.. biraz daha bütçemi artırabilirsem poly alırdım ama şimdilik diğerlerine bakmayı düşünüyorum..
  • Piranha Ultra Tab donanım açısından biraz daha iyi
  • D708, Ainol mars.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polypad daha iyi gibi piranhayı o listeden cıkart 5 metreden cekmiyor tecrübeliyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erengfb

hayırlı akşamlar arkadaşlar. ben bir tablet almayı düşünüyorum. bütçeme uygun olarak 3-4 tablet belirledim kafamda. wi-fi çekim kalitesi, ekran ve özellikle teknik destek bakımından
    1)mobee s900e
    2)artes d708
    3)piranha ultra tab
    4)gerçi üsttekilerden biraz daha pahalı ama polypad 7200-7208 tablet
    sizce hangisi daha iyi ?
    gerçi şimdi bunun altına yorumlarda bunları boşver şuna bi bak diye daha da kafa karıştırıcı yorumlar gelecek ama neyse :) bi yardım ederseniz sevinirim.
    özellikle piranha ultra tab kullanan var mı acaba?yeni bi ürün gibi. android 4.1 yüklü geliyomuş. özellikler fena değil.. aklıma daha çok yatıyor gibi şimdilik...

Bence bizde hesaplı.com'dan artes d712 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

http://www.netsiparis.com/detay/38561357011/ARTES-D821-DUALCORE-15-GHZ-1GB-16GB-AND-40-8

Bayağı iyiymiş.
    Bu siteyen alışveriş yapan var mı?
    Güvenebilir miyiz?
  • dostum daha önceden alışveriş yaptım yoksa neden öneriyim, ayrıca zaten telefonlarıda mevcuttu iletişim bilgilerinde olması lazım bu firma baya eskiden beri var diye biliyorum hem
  • Tamam o zaman sağolasın.
  • freelander pd80 quad core 4 çekirdek 2gb ram kimse bundan iyi olamaz iddaa etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

quote:

http://www.netsiparis.com/detay/38561357011/ARTES-D821-DUALCORE-15-GHZ-1GB-16GB-AND-40-8

Bayağı iyiymiş.
    Güvenebilir miyiz?

d821 yerine d712 ye bakmalısın Daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones
    freelander pd80 quad core 4 çekirdek 2gb ram kimse bundan iyi olamaz iddaa etmeyin

...de bizim ülkede nerede satılıyor bu afet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

quote:

Bayağı iyiymiş.
    Güvenebilir miyiz?

d821 yerine d712 ye bakmalısın Daha iyi.

Hocam ben baktım ama d712 nin daha iyi olduğuna ilişkin bir bilgi yakalayamadım.
    Kısaca bahsedermisin aradaki farkları??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones
    freelander pd80 quad core 4 çekirdek 2gb ram kimse bundan iyi olamaz iddaa etmeyin

...de bizim ülkede nerede satılıyor bu afet?

usta bu türkiyeye gelmedi parana kıy aliexpress eternal team güvenli satıcılardan al %100 gelir 6 tablet aldım sorunsuz sekilde geldi bu tablete para verilir galaxy tab özelliğinde resmen 450 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.