Şimdi Ara

Hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, elimdeki iki adet güç kaynağı var, şu an birini aktif olarak kullanıyorum ve diğeri de eski bilgisayarda takılı vaziyette yatıyor. Evde duracağına birinin işine yarasın istiyorum ve uygun fiyata birini satacağım. Hangisinin daha iyi olduğunu açıkçası bilmiyorum.Üzerlerindeki değerleri aşağıdaki resimde belirttim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hangisi daha iyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogarayt -- 9 Temmuz 2013; 10:29:50 >

• Bu işten pek anlamam ama alttaki daha iyi sanki.
  • 12w çıkış kanalının veridği güçe bakman gerekir. Veriler doğruysa alttaki daha iyi 456 w veriyor 12 w kanalında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerdova

12w çıkış kanalının veridği güçe bakman gerekir. Veriler doğruysa alttaki daha iyi 456 w veriyor 12 w kanalında.

Veriler birebir doğrudur, kasaları açıp kendim yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogarayt

quote:

Orijinalden alıntı: Zerdova

12w çıkış kanalının veridği güçe bakman gerekir. Veriler doğruysa alttaki daha iyi 456 w veriyor 12 w kanalında.

Veriler birebir doğrudur, kasaları açıp kendim yazdım.

Tamam o zaman altaki daha iyi. Kalite olarak Higj power daha iyi ama güç olayına göre alttaki 56 w fark atıyor

• Zerdova kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, o zaman mx600'ü kullanayım en azından kasaylada uyumlu mavi led fanı var.
  • Psu'ları kullanacağınız sistem nedir, bileşenleri yazın lütfen.

Kalite ve sağlamlık olarak Highpower öndedir, Codegen'de çok kötü marka değildir ama yazan değeri tam olarak verebiliyor mu diye ürünün incelemelerine bakmak lazım.
  • @hogarayt Bak işin ustalarından biri geldi O halleder ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Psu'ları kullanacağınız sistem nedir, bileşenleri yazın lütfen.

Kalite ve sağlamlık olarak Highpower öndedir, Codegen'de çok kötü marka değildir ama yazan değeri tam olarak verebiliyor mu diye ürünün incelemelerine bakmak lazım.

Sistem şu şekilde;

işlemci i7 2600, ekran kartı sapphire 1gb ddr5 hd6850 256 bit, asus p8h67 m pro anakart (diye hatırlıyorum), 2x4 gb hyperx ram, sistemde 1 egsoz fan 120 mm,1 adet ön kısımda 140 mm fan ve 190 mm yan kapakta fan var. İşlemci fanı şu an stok ilerde daha iyi bir şey almayı düşünüyorum. 2 usb çıkışı kullanıyorum biri deathadder mouse digeride ses kartlı bir creative kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogarayt -- 9 Temmuz 2013; 16:16:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.