Şimdi Ara

Hangisi daha iyi Cowon A2, iPod 80 gb, diğer PMP ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü karar weremediğim iPod 80 gb mı alsam yoksa cowon A2 mi... Kulaktan dolma bilgilerimle cowon un şarjının daha uzun süre gittiğini, ekranının daha büyük olduğunu wede videoları direk atabildiğimiz için beni az uraştıracağını biliyorum ama 30 gb... iPod ise tartışmaya gerek olmayan kalitesi daha kısa şarj süresi ama 80 gb kapasitesi vede dvd yi ipod a atabilmek için ekstra para gereken wede 4 saat civarı zaman harcamayı gereken bir alet(gerçi ben divx kullanıyorum we divx atılabiliomu ne kadar sürede atılıo alt yazı oluyormu bilmiyorum).Açıkcası şu an için benim için ölenmli olan film izleyebilmek veiPod un ses kalitesi daha iyi olduğunu söylediler ama bir film için saatlerce bilgisayarımı meşgul etmekde pek işime gelmiyor ve cowon un büyük ekranı cezbedici.. Fiyatlarına gelirsek cowon 1 milyar civarı iPod 80 gb da 850 milyon civarında..Bu konuda bilgisi olanların ve kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazdrowya -- 9 Mayıs 2007; 10:25:48 >

• Hiç mi bilgisi yok arkadaşlar..
  • ipod'u tartışmaya gerek yok mu:) Hocam naptın ya tabi ki de cowon
  • Cowon derim.Ipod biraz yanında üvey evlat kalır bu piyasa da (PMP) olarak.
  • A2 ile ipod video kesinlikle kıyas kabul etmez,ipodun tek artısı 80GB oluşu onun dışında asla A2'ye yaklaşamaz bile

A2
  • Cowon daha iyisini yapana kadar A2 (abarttım galiba)
    Şaka bi yana A2 ile ipod'u kıyaslamak bile gereksiz
  • ya arkadaşlar ya bu appleın ürettiği herşeyden şüphe duyun... en son 16 milyon renk dedikleri macbook pro (en kral macintosh) 262 bin çıktı... bir imaj yapmışlarki bunlar hiç sorma... ya ben inanamıyorum ne kalite ne özellik hiçbişey yok hala ipoddan bahsediyolar... bide a2 ile karşılaştırıyolar... ipod önce gitsin toshibadan creativden daha iyi ürün yapsın sonra gelsin cowona archosa kafa tutsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazdrowya

Bir türlü karar weremediğim iPod 80 gb mı alsam yoksa cowon A2 mi... Kulaktan dolma bilgilerimle cowon un şarjının daha uzun süre gittiğini, ekranının daha büyük olduğunu wede videoları direk atabildiğimiz için beni az uraştıracağını biliyorum ama 30 gb... iPod ise tartışmaya gerek olmayan kalitesi daha kısa şarj süresi ama 80 gb kapasitesi vede dvd yi ipod a atabilmek için ekstra para gereken wede 4 saat civarı zaman harcamayı gereken bir alet(gerçi ben divx kullanıyorum we divx atılabiliomu ne kadar sürede atılıo alt yazı oluyormu bilmiyorum).Açıkcası şu an için benim için ölenmli olan film izleyebilmek veiPod un ses kalitesi daha iyi olduğunu söylediler ama bir film için saatlerce bilgisayarımı meşgul etmekde pek işime gelmiyor ve cowon un büyük ekranı cezbedici.. Fiyatlarına gelirsek cowon 1 milyar civarı iPod 80 gb da 850 milyon civarında..Bu konuda bilgisi olanların ve kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.i

Eğer hala almadıysan kesinlikle Cowon A2 almanı öneririm. Daha fazla format desteklemesinin yanısıra, ek olarak radyo, radyodan kayıt, direkt TV den ( yada herhangi bir kaynaktan kamera, foto.mk.vb.) kayıt var. Kulaklık harici dinlemek için kendi hoparlörü var.

Bence A2 almalısın.

• soulmate bu başlığa cevap yazmadan, hemen COWON A2 al dostum.

Aldığını pişman olmayacağına emin olabilirsin.
  • ben ipod kullanıyorum. ama ipod film izleme amacıyla yapılmış bir ürün değil açıkçası
    cowon kullanmadım ama tavsiyem ipod'u film izlemek amacıyla alma...

ayrıca benim arkadaşta var bi tane sıfır creative 20 gb pmp(modelini bilmiyorum) almış 300 milyona nasıl bulduysa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencizdim

ben ipod kullanıyorum. ama ipod film izleme amacıyla yapılmış bir ürün değil açıkçası
    cowon kullanmadım ama tavsiyem ipod'u film izlemek amacıyla alma...

ayrıca benim arkadaşta var bi tane sıfır creative 20 gb pmp(modelini bilmiyorum) almış 300 milyona nasıl bulduysa...

- bilgisayar kablo ile bağladıktan sonra hiçbir extra programa ihtiyaç duymaması pratikliği
    - divx'leri dönüştürmeden - drag and drop oynatabilme rahatlığı
    - altyazıları da aynı şekilde (aynı isimi vererek) açabilme kolaylığı
    - 4" lik ekranda gözleri bozmadan film/dizi izleyebilme konforu

ve daha sayabileceğim bir çok rahatlık unsurundan dolayı, aynı zamanda bir A2 sahibi olarak da,

COWON A2 yi sonuna kadar tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unik06 -- 24 Mayıs 2007; 23:31:01 >

• kesinlikle cowon.
  • bence ikisinide boşver archos av700 sana göre iyi bişiy istiosan
  • Kuzenim ABDden IPOD 80GB getirdi ama beni hiç cezbetmiyor.Cowon a2 olsaydı çoktan almıştın ondan :)
    Cowon a2 yi Bilkent'teki Yalçınlar Mağazasında test ettim.Video için de COWON
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.