Orijinalden alıntı: Bana PÜSKEViT AL 3400 ıp var girip gragas alamıyorum.. :@
Lux al o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: RuneForce
quote:
Orijinalden alıntı: Bana PÜSKEViT AL 3400 ıp var girip gragas alamıyorum.. :@
Lux al o zaman.
Alıntıları Göster
Bende lux gragas jax arasında kaldım videolarını izledım iyice karsıtı kafam. Free ken jax ı onamıstım güzel champion. Olaf tarzı heroları seviyorum sizce hangısını alıyım gragasa alısabilirmiyim hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: Bana PÜSKEViT AL
3400 ıp var girip gragas alamıyorum.. :@
oyun kendine gelincede gragas zamlanmış olarak geliyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: hellfire peninsula
quote:
he he bende onu almayı düşünüyorum çok kötü küfrederim valla
quote:
Orijinalden alıntı: Supertramp*
quote:
Orijinalden alıntı: hellfire peninsula
quote:
he he bende onu almayı düşünüyorum çok kötü küfrederim valla
Bende lux gragas jax arasında kaldım videolarını izledım iyice karsıtı kafam. Free ken jax ı onamıstım güzel champion. Olaf tarzı heroları seviyorum sizce hangısını alıyım gragasa alısabilirmiyim hemen.
Jax RULAZ !
quote:
Orijinalden alıntı: H~M
quote:
Orijinalden alıntı: Diemaster__
Jax RULAZ !
Alıntıları Göster
Benim favorim lux. Midde ezersin çoğu karakteri. e skili artı pasifi sayesinde çok rahat farm yapabilirsin. Ultisini saymıyorum zaten. Late game de iyi item kasabilirsen 1000 dmg'e kadar cıkabiliyor ve 25-30 saniyede doluyo creeplere bile atablirsin Ayrıca q(stun)-e(alan)-r yapınca adam eriyo Oynaması zevkli.
quote:
Orijinalden alıntı: MetalMania7x
Benim favorim lux. Midde ezersin çoğu karakteri. e skili artı pasifi sayesinde çok rahat farm yapabilirsin. Ultisini saymıyorum zaten. Late game de iyi item kasabilirsen 1000 dmg'e kadar cıkabiliyor ve 25-30 saniyede doluyo creeplere bile atablirsin Ayrıca q(stun)-e(alan)-r yapınca adam eriyo Oynaması zevkli.
Alıntıları Göster
Q stun değil snare
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Matkap
Q stun değil snare
Pardon büyük fark var Aceleyle yazdıgım için öyle dedim zaten bilen biliyodur ne oldugunu görmüştür en azından.
quote:
Orijinalden alıntı: MetalMania7x
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Matkap
Q stun değil snare
Pardon büyük fark var Aceleyle yazdıgım için öyle dedim zaten bilen biliyodur ne oldugunu görmüştür en azından.
Alıntıları Göster
lux al hultiyle snipahlık yapmak paha biçilemez
quote:
Orijinalden alıntı: ExeLium22
lux al hultiyle snipahlık yapmak paha biçilemez
Alıntıları Göster
Aslında 2si birbirine yakın herolar özellikle spelleri benziyor biraz ama Lux akar