Şimdi Ara

hangisi daha zeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

Kira aklını almıştı kendilerinin hatırlatırım

Kira en son mal gibi hareket etmeye başladı L yi yrnmesi zor olmadı ama ryuzaki daha mantıklı davranıp hangarda tuzağa düşürmeyi başardı

Hocam Ryuzaki zaten L değil mi ? Ya cümleni tam anlamadım ya sen karakterleri karıştırdın. Kira'yı Mello ile Near indirmişti.( Mello arkaplandaydı.)

• quote:

quote:

quote:

Kira en son mal gibi hareket etmeye başladı L yi yrnmesi zor olmadı ama ryuzaki daha mantıklı davranıp hangarda tuzağa düşürmeyi başardı

Hocam Ryuzaki zaten L değil mi ? Ya cümleni tam anlamadım ya sen karakterleri karıştırdın. Kira'yı Mello ile Near indirmişti.( Mello arkaplandaydı.)

İzleyeli 1 yıl olunca karakterler kafamda karıştı
    Aynen dediğin gibi ben ryuzaki derken near kastetmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Prison Break benim gözümde ayrı bir yerde olduğundan dolayı Scofield diyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

İzleyeli 1 yıl olunca karakterler kafamda karıştı
    Aynen dediğin gibi ben ryuzaki derken near kastetmiştim

Şaka maka gene en zeki Ryuzaki'ydi. Kira mira hikaye hep. Hatta M+N < L

• Açık ara Sherlock Holmes, yarım saat dinlemeyle dil öğrenmesi tek başına yeter.

• Değerlendirmeye aldığınız adamlar başlı başına bir yanlış. Senin Michael Scofield denen hırsızı daha zeki düşünmen daha da büyük bir yanlış. Madem değerlendirme yapacaksın bari Sherlock Holmes ile Hercules Poirot'u karşılaştır.

Hercules Poirot en zekisidir.

Michael Scofield, abisinin bulunduğu hapse girmek için yapsa da banka hırkızından daha fazlası değildir.

Sherlock Holmes, iyidir, hoştur ve zekidir. Lakin bunlar yetmez. İpuçlarını takip eder ve suçluyu yakalar. Peki gerçekten suçlu mudur?

Hercules Poirot ise ipuçlarını görünce bu işte bir katakulli var diyerek olayla bağlantılı olabilecek herkesi izler, dinler, en ufak bir tutarsızlığı ve açığı bile değerlendirir. Bilir ki: İpuçları, zeki bir suçlunun kendi suçunu attığı bir masuma götürür.

Bu durumda da Sherlock Holmes, sık sık yanlış kişiyi yakalar; Hercules Poirot ise yanılmaz, yanıltılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 17 Nisan 2014; 9:31:04 >

• Sherlock un yanına o kim la
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.