Beyler sizce Real Madrid mi yoksa Juventus mu daha zor.. Hangisi ile daha çok çekişiriz?
Bence Juventus daha zor. Tabi Real Madrid Bale'i almazsa
Kopenhag da boş takım değil Braga ve Clujdan daha iyi takım
Şu an: %55 Real, %45 Juve
Bale gelince,
%65 Real, %35 Juve
REAL BALE Yİ ALIRSA BİZİM SAVUNMAYI DELİK DEŞİK EDER.
quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo
juve daha zor bir takım bence geçen sene bayernle iyi çekiştiler çeyrek finalde. Düşünün bayern barçaya 7 gol attı ama juveye 4 gol atabildi. Tabi takımın gücü yediği gol sayısına göre ölçülmez ama taş gibi bir takım.
quote:
Orijinalden alıntı: PRoMeTuS
juve daha zor bir takım bence geçen sene bayernle iyi çekiştiler çeyrek finalde. Düşünün bayern barçaya 7 gol attı ama juveye 4 gol atabildi. Tabi takımın gücü yediği gol sayısına göre ölçülmez ama taş gibi bir takım.
Alıntıları Göster
Kimseyi küçümsememek lazım aslında futbol bu
quote:
Orijinalden alıntı: Yaş İftira
Kimseyi küçümsememek lazım aslında futbol bu
Küçümseme yok hocam. Kaldı ki biz Rma ve Juventus'u mu küçümseyeceğiz Hangisi daha zor rakip olur diye belirtmiştim
quote:
nedense güldüm yorumuna,demek 4 atabildi
quote:
Dediğin şeyin alakası yok, juventus bayern ile çekişmeyi bırak 2 top bile yapamadı. kendi evlerindeki maç bile aşırı sıkıcıydı. Bayern'in juveye 4, barcaya 7 atmasının sebebi ise sadece savunmadan kaynaklanıyor. şu an şl'de savunma hattı en sağlam takım juve.
quote:
defansları çok iyi ama hücumları için aynı şey söylenemez.deplasmanda puan alabiliriz bence.juventus'u kendi evimizde yenebilirsek %90 çıkarız diye tahmin ediyorum.
quote:
kopenhag'ın bu sezon 3 maçını izledim. berbatlar. kopuk oyun ve konsantrasyon sorunları had safhada. en önemli oyuncularından birini de sattılar. yeri dolmadı
lig'e tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaptılar. faturayı teknik adamlarına kestiler. gelebilecek en iyi kura idi kopenhag
quote:
Orijinalden alıntı: Die Ärzte
quote:
kopenhag'ın bu sezon 3 maçını izledim. berbatlar. kopuk oyun ve konsantrasyon sorunları had safhada. en önemli oyuncularından birini de sattılar. yeri dolmadı
lig'e tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaptılar. faturayı teknik adamlarına kestiler. gelebilecek en iyi kura idi kopenhag
Valla ben de 2 sezon öncesini hatırlıyom ondan yazdıydım
Real Madrid i çok kucumsuyorsunuz.Bir maçta yendiniz diye çok kolay rakip gibi konuşuyorsunuz
Chuckly
kullanıcısına yanıt
küçümseyen yok hocam..ama en hızlı dönemlerinde bile ellerinden ekmeklerini aldık yani süper kupayı..yenilmeycek bir takım değil..
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Real Madrid i çok kucumsuyorsunuz.Bir maçta yendiniz diye çok kolay rakip gibi konuşuyorsunuz
ne zaman kolay gruba düşsek takımları küçümsemekten hep başımız belaya girdi. ya çıkamadık yada kılpayı kurtardık. Bizim takımlar büyük takımlara karşı daha motive olup daha iyi neticeler alıyor. Sonuçta iki maçlık eleme maçı değil. içerde 9 yapsak çıkarız. (yazması çok kolaymış :)
Bale bayadır idman yapmıyo 2.ci maça anca gelir
quote:
Orijinalden alıntı: BarTenLee
Bale bayadır idman yapmıyo 2.ci maça anca gelir
Bence hiç gelmesin
@BarTenLee
quote:
Orijinalden alıntı: Compassion
Bence hiç gelmesin
@BarTenLee
quote:
Orijinalden alıntı: BarTenLee
quote:
Orijinalden alıntı: Compassion
Bence hiç gelmesin
@BarTenLee
Alıntıları Göster
H grubunudan sonra en zor gruba düşmüş galatasaray.Herşey olabilir
quote:
Cluj neysede Braga'nın yakınından bile geçemeyecek kadar daha alt seviye bir takım.