Hangisi? LG 24ML600M vs. Philips 242V8A
-
-
lg almanızı öneririm.
-
Lg de display port yok, hdmi ile kullanacağım. Problem olmaz herhalde değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha teknik bir şekilde yaklaşıp yorumlayabilecek biri var mıdır? Neden lg ya da neden Philips? Tabi ki ilgili modeller için
quote:
Orijinalden alıntı: IrrepertuXlg almanızı öneririm.
Hocam bi de samsung var? Ne diyosun?
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LDQB38L/ref=cm_sw_r_wa_apa_fabc_dlT4_KvV4FbKW186PN
lg daha iyi diye düşünüyorum.
-
eğer çoklu monitör kullanmayacaksanız dp gereği yok.
-
Çok teşekkür ederim
Bende 2 si arasında kararsız kalmıştım. Philips 242V8A modelinde karar kıldım. 1 gündür kullanıyorum. Görüntü kalitesi çok iyi. 75 Hz düzgün ve stabil çalışıyor. Çok eski Ati HD6850 1Gb kart ile kullanıyorum. Kartımı da güncelliyeceğim bu aralar. Bu monitördeki display port olması Adaptive Sync teknolojiye sahip olması gereği mevcut. Çünkü Nvidia kartlar 75 Hz yi dp ile alabiliyor. AMD kart için HDMI yeterli.
LG 24ML600M modeli ise FreeSync destekli. Sadece AMD ile uyumlu o yüzden Display porta gerek yok.
Aldığım monitörde 1 adet ölü pixel çıktı, o yüzden iade edeceğim, amazondan aldım ve hiç sorun çıkarmıyorlar. Ekran kartınıda ilk fırsatta yenileyeceğim bu nedenle LG yada Philips çok farketmez benim için. LG 24ML600M de alabilirim. Kullanan varsa görüntü kalitesini, 75 hz stabil çalışıyormu vb. bilgi verirse sevinirim. Ekran ayarlarının joyistick ile yapılması ilgimi çekmiyor değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumpas -- 24 Ocak 2021; 18:49:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X