Şimdi Ara

Hangisi ??? Panasonic 50x25 Samsung 50B450 Samsung 50C450 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 adet plazma arasinda kaldim. Benim icin onemli olan DVB-C ve modul yerinin olmasi cunku teledunya izleyecegim. Bir de 2000TL'yi fazla gecmemesi. Fazladan kasit en fazla 2200 olabilir :D Oturma odasina Panasonic 42G15 aldim ve son derece memnunum, salona da buyuk bir tv almak istiyorum ozellikleri cok iyi olmasa da olur genelde oturma odasinda tv izleyecegiz cunku. Kafamda 3 tane model var. 2si Istanbul Bilisimde onun icin biraz tedirginim ama yeni modeller orada malesef. Biri de teknosada.

1. Panasonic 50x25 (2239 TL) = Bu tv'de DVB-C var mi bilemiyorum. Bir de bu tv'nin cozunurlugu digerlerine gore dusuk o kafama takildi. 1024x768 oldugu icin 720p goruntuleri nasil gosterir acaba? Sonucta 720p standardi 1280x720 Eger cok buyuk bir fark yoksa bu tvyi oturma odasinda da panasonic oldugundan daha onde tutuyorum.

2. Samsung 50C450 (2074 TL) = Bu tv 1366x768 cozunurlukte ve 1080p girisi de destekliyor. DVB-C var sanirsam. Yanlizca avforums'dan okuduguma gore buzz dedikleri ses olayi varmis. Yani plazmanin kendi bi sesi varmis rahatsiz eden ve avforums'da okuduma gore bi kac kisi 50b450 yani 2009 modelinin cok cok daha guzel oldugunu soyluyor, resim kalitesinde falan.

3. 50B450 (1799 TL + 100 TL Hediye ceki) = Bu tv de teknosada oldugu icin garantisini samsung veriyor. Samsungun servisi ile ilgili iyi olmadigina dair bi kac yorum okudum forumda ama bilemiyorum servise pek ihtiyac olacak mi acaba. Ailemin evinde Samsung PS-50E92H var ve 4 senedir tik demedi masallah :) Bu tv fiyat olarak cok cazip. Hediye cekiyle birlikte 1699 TL oluyor ama hediye cekini kullanmak icin 500 TL ustu alisverisimin olmasi gerekiyor galiba onu tam anlayamadim, eger oyleyse kullanabilmem zor gibi.

Siz ustadlarin 2000 TL civari plazma TV tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim. En fazla 2500 TL'ye cikabilirim. Cunku dedigim gibi salonda pek vakit gecirmeyecegiz cok pahali bisey almak istemiyorum.

Simdiden cok tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSSiZz -- 6 Nisan 2010; 22:36:43 >

• güncel...
  • slmlar.50 ınch tv almak isteyen ve kararsız olan butun arkadaslar ıcın bılgı paylasımı olması acısından yorumumu yazıyorum.her hakkı saklıdır

tv alırken dıkkat edılmesı gereken bır cok etken vardır.her ınsan bılgısı kadar yorum yapabılır.bende bılgım kadarıyla yorum yapıyorum.bence nısan 2010 tarıhınde teknolojının son durumunu goz onunde bulundurarak alınması en mantıklı urun led tvler.ama fıyatlar da malumunuz.o yuzden bız paramıza gore alısverıs yapıcaz.yanı bende 2000 ve altındakı rakamları gozetıyorum.bu mantıktan yola cıkarak 50 ınch olmak kaydıyla alınacak en uygun fıyatlı urunu tespıt etmeye ugrasıyorum.ben ızmırdeyım.su ana kadar malum fırmanın fıyatı en makul gorunuyor.ama....... izmirde bu urune bır sey olursa tamıre gıdıp gelmesı 45 gunu bulur.bende o zaman 200 fazla verseydım ızmırden alsaydım derım.zaten dusuncem bu yonde soradan canımız yanmasın dıye ızmırde kı rakamları sıralamaya alarak olayı netıcelendırmeye karar verdım.bugun teknosada samsung 50b450 plazmaya 1799 tl fıyat verdıler.aslında lg de daha uygun fıyat olabılır ama ogrendıgım kadarıyla onunda servıs durumu ızmır ıcın yokmus.urun yıne ıstanbula gıdıp gelıcek. o yusden samsung bakıcaz mecburen .

ve 50 ınch bır ekran ıcın daha alt bır fıyat bulamasam bıle bence fıyat cok makul.ısın bırde teknık tarafı var.bende hd receıver ve 2000 den fazla full hd fılm var.hd ready yanı ortalama 1200*800 cozunurlukte bır goruntu bana fazla fazla yeter.ama bu samsung 1024*768 mıs .gorevlı oyle soyledı.arastırıp bakabılırsınız. ıste bu yusden almısken bıras daha verıp 1366*768 hd ready almak gerekır dıye dusunuyorum.normalde evde 70 ekran 50 hz tv var.e ızledıgımıs yayınlarında cogu sd.ama bu kadar buyuk ekranda kusurlar ortaya cıkıyor.hadı ben hd ızlıyebılıyorum ama genel olarak herkese yaramıyor bu durum.bence en az 5 yıl ulusal kanallar parasız bır sekılde hd yayın yapmaz.o yusden 2000 sevıyesınde hd ready bır plazma almak ve bu surede 3 boyutlu,led oled vs gıbı tvlerın alınabılır fıyatlara ınmesını beklemek gerek.30 yıldır tuplu seredıyoruz 2*3 yıl 127 ekran hd ready samsung mu seredemıcez.

kısısel yorumumdur demıstım.sımdı son noktayı yazayım.ben 50 ınch en uygun hd ready tv yı alıcam .bu da sanırım samsung olacak.sony ve phılıps yok malumunuz.bakalım 2*3 yıla neler gorucez yasarsak sayet.fıkrımı paylasmak ıstedım .belkı bırılerıne mantıklı gelır.az parayla cok hızmet almaya calısınca boyle oluyor.herkese saygılar....

• Bana da gerçek native çözünürlüğü=720p olan bir plazma / LCD TV lazım !
    "Panasonic Türkiye Garantili" 50X10 veya 50V10 piyasaya girmedi veya tükendi

SAMSUNG 50B430 veya 50B450 (1366x768pixel), ile Panasonic 50C10 (?1366x768?) veya Panasonic 50X25 (1024x768) arasında kaldım. İkisi yaklaşık olarak aynı fiyat. EĞER Panasonic 50C10 ("G12HD thoughpanel"MİŞ, ne demekse?) gerçekten 1366x768 değil ise çözünürlük SAMSUNG'da bariz daha yüksek.
  • Konuyu hortlaşmış oldum. Ben İNŞALLAH bu Plazma TV konusunu noktaladım. SAMSUNG 50C450 aldım...
    http://forum.donanimhaber.com/m_36361596/mpage_1/key_/tm.htm
  • Daha büyük ekran yerine ekran boyutundan feragat edip genel özelliklerini ilk planda düşünmen daha mantıklı olur birde 106 cm üstü tv lerde 100 hz üstü bir panel tercih etmem netlik açısından öenmli bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSSiZz

Selamlar,

3 adet plazma arasinda kaldim. Benim icin onemli olan DVB-C ve modul yerinin olmasi cunku teledunya izleyecegim. Bir de 2000TL'yi fazla gecmemesi. Fazladan kasit en fazla 2200 olabilir :D Oturma odasina Panasonic 42G15 aldim ve son derece memnunum, salona da buyuk bir tv almak istiyorum ozellikleri cok iyi olmasa da olur genelde oturma odasinda tv izleyecegiz cunku. Kafamda 3 tane model var. 2si Istanbul Bilisimde onun icin biraz tedirginim ama yeni modeller orada malesef. Biri de teknosada.

1. Panasonic 50x25 (2239 TL) = Bu tv'de DVB-C var mi bilemiyorum. Bir de bu tv'nin cozunurlugu digerlerine gore dusuk o kafama takildi. 1024x768 oldugu icin 720p goruntuleri nasil gosterir acaba? Sonucta 720p standardi 1280x720 Eger cok buyuk bir fark yoksa bu tvyi oturma odasinda da panasonic oldugundan daha onde tutuyorum.

2. Samsung 50C450 (2074 TL) = Bu tv 1366x768 cozunurlukte ve 1080p girisi de destekliyor. DVB-C var sanirsam. Yanlizca avforums'dan okuduguma gore buzz dedikleri ses olayi varmis. Yani plazmanin kendi bi sesi varmis rahatsiz eden ve avforums'da okuduma gore bi kac kisi 50b450 yani 2009 modelinin cok cok daha guzel oldugunu soyluyor, resim kalitesinde falan.

3. 50B450 (1799 TL + 100 TL Hediye ceki) = Bu tv de teknosada oldugu icin garantisini samsung veriyor. Samsungun servisi ile ilgili iyi olmadigina dair bi kac yorum okudum forumda ama bilemiyorum servise pek ihtiyac olacak mi acaba. Ailemin evinde Samsung PS-50E92H var ve 4 senedir tik demedi masallah :) Bu tv fiyat olarak cok cazip. Hediye cekiyle birlikte 1699 TL oluyor ama hediye cekini kullanmak icin 500 TL ustu alisverisimin olmasi gerekiyor galiba onu tam anlayamadim, eger oyleyse kullanabilmem zor gibi.

Siz ustadlarin 2000 TL civari plazma TV tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim. En fazla 2500 TL'ye cikabilirim. Cunku dedigim gibi salonda pek vakit gecirmeyecegiz cok pahali bisey almak istemiyorum.

Simdiden cok tesekkurler...

slm dostum pany 50s20e modeline bakmanı tasiye ederim ben 42 sini teledünya ile kullanıyırum gayet gzl ve ayrıca dvb-c özelliğide var ben modül şiparişimi verdim yakında mödülle kullanacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.