Şimdi Ara

Hangisi: SAMSUNG 2333SW mu, BENQ E2200HD mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha çok grafik uygulamaları kullanmak için uygun bir LCD arıyorum. Bütçem 400 TL civarı.
    İki monitör arasında kaldım:
    Birisi Samsung 2333SW, diğeri ise Benq E2200HD.

Her ikisi de 1920x1080'i çözünürlükte çalışıyorlar. Fiyatları da aynı sayılır (Samsung 440 TL, Benq 400 TL).
    Kullanan arkadaşlar acaba hangisini tavsiye ederler?
    Teşekkürler.

http://www.sanalmarketim.com/urun/b80b1c74899208dbdb1b8f9e6293bed9/SAMSUNG-2333SW-23#39;-5ms-DVI-LCD-Siyah-Monitor
    http://www.sanalmarketim.com/urun/25b20889d185e3873bd86a53f3bc33a8/BENQ-21.5-E2200HD-LCD-5-MS-SIYAH-GE-FULLHD-DVI-HDM

• bende samsung aldım. tipi çok güzel
  • Benq'nun HDMI girişi var.
    Nokta aralığı daha az. Bu onu biraz daha öne çıkartıyor. Renkler ve backlight olayı bu monitörlerde nasıl acep?
  • 2333sw de hdmi giriş yok ama hdcp desteği var. dolayısı ile dvi-hdmi kablo ile hiçbir görüntü kaybı olmadan ps3 e xbox360 a bağlayabilirsiniz. benq nun nokta aralığı az çünkü ekran boyutu küçük. samsung daha büyük ekran üstüne kontrastı daha yüksek. kısaca ben samsung 2333sw derim. ben aldım memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 19 Haziran 2009; 1:15:43 >
  • Valla arkadaşlar monitör almayı planlıyordum bu başlığı görünce kafam yine karıştı. Xbox'a bağlayacağım ama Xbox 2006 üretimli olduğu için hmdi çıkışı yok hdmi destekli monitör şart mı ? Birde analog girişli full hd monitörler kafamı karıştırıyor. Fiyatlarıda uygun;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4293

Yok mu bana tavsiyede bulunacak bir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 19 Haziran 2009; 2:41:15 >
  • 2333SW İLE E2200HD arasında pek fark yoq fakat samsung da nokta aralıgı fazla benq da pikseller daha sık benq daha alınası duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIFosEIII -- 19 Haziran 2009; 15:33:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismett01

2333SW İLE E2200HD arasında pek fark yoq fakat samsung da nokta aralıgı fazla benq da pikseller daha sık benq daha alınası duruyor

arkadaşa katılıyorum benq daha cazip. Samsung alıp ekranda kendinizi seyredeceğinize benq alın daha iyi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsungda hoparlör olmadığı için HDMI girişi koymaya ihtiyaç duymamış. Çünkü ses alamadıktan sonra pek bir anlam yok. Zaten HDCP desteği yeterli. Benq F/P olarak daha uygun. Ekran netliği ve parlaklık olarak Samsung bir adım önde. Sonuç olarak ikisi de iyi bir monitör.
  • Galiba yarın gidip Benq alacağım inşallah. Nedense daha biraz daha yakın hissettim kendimi.
  • Yukarıda zaten linkini verdim. Oradan almayı düşünüyordum ama şu anda maddi darlık sebebiyle vaz geçtim bir süreliğine...
    (Ps3'üm yok bu arada).
  • benq e2200 ben kefilim kral monitör al hiç pişman olmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.