Bildirim
Hangisi? “The Blair Witch Project” (1999) vs. “Blair Witch” (2016)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yenisini izlemedim de -muhtemelen izlemem- 99 yapımı olanın vakit kaybı olduğunu söyleyebilirim. Çok zorlama bir gerilim filmiydi. Geremedi gitti. -
1999 yapımı her türlü daha iyi. 2016 yapımını sinemada seyretmiştim leş. -
Teşekkürler Hepinise.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2016 versiyonunun ilk yarısı bir gurup gencin dağa çıkmak için hazırlanması ve yola çıkması. Ufaktan ormanda bir gece (en ufak korku öğesi yok), eski bir eve girip film bitene kadar "lanet olsun" demeleri.
Türkçe düblajlı seyrettim. Orjinaldede öylemi bilmiyorum. Komple "lanet olsun" diyorlar. 2016 versiyonunu seyredip vaktinize yazık etmeyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
2016 versiyonunun ilk yarısı bir gurup gencin dağa çıkmak için hazırlanması ve yola çıkması. Ufaktan ormanda bir gece (en ufak korku öğesi yok), eski bir eve girip film bitene kadar "lanet olsun" demeleri.
Türkçe düblajlı seyrettim. Orjinaldede öylemi bilmiyorum. Komple "lanet olsun" diyorlar. 2016 versiyonunu seyredip vaktinize yazık etmeyin.
Uzun yıllar evvel sıkılarak zar zor bitirdiğim için net hatırlamıyorum ama aynen öyleydi. 3-5 sığır genç neidüğü belirsiz yerlere gidiyorlar, korkuyorlar, geriliyorlar ama yine de gidiyorlar ve sonra olanlar oluyor. Ben sana filmin olayını anlatayım. Sürekli bir gerilim müziği-sesleri, sürekli bir şeyler olacakmış hissi ama hiçbir şey olmaması. Film bittiğinde de ben bunu neden izledim ki deyişimiz. Güya gerçek olaylara dayanıyormuş ama sanmıyorum ya da gerçek çok daha farklı. 2016 yapımını izlemedim ama 99 yapımının tıraş ve gereksiz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Anca karanlıktan ve yalnızlıktan korkan ürkek insanlar belki bu filmi sevebilir yoksa izlenecek bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Eylül 2017; 16:6:11 >
-
Teşekkürler Eskisine bakaçaığım anlaşıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslinda Orman ve yabani hayati konu alan tavsiye filmler ariyorum. Aklimdan tam da bu film geciyordu, ormana gidiyorlar kamp kuruyorlar derken geceleyin kamp israri patliyor felan. Boyle King Kong filmi geliyor aklima ormanda gecerken karsilastiklari manzara cok akillica dusunulup film yapilmis. Bu tarz orman temali tavsiye edebileceginiz filmler var mi? Su siralar haftasonlarimi kamp kurma hayalleriyle planliyorum ama youtube'da felan gordugum ayi videolari yabani hayvanlar felan biraz ikilemde kaliyorum.
Tavsiyelerinizi alabilirim sinemaseverler. marmara'da olup kamp yapmayi dusunenler varsa pm'den yazabilir ayrica.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X